Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Mala_Mi 09:26, 05 lis 2012

I aż mnie korciło , żeby odwiedzić Zbyszka i Anię asc bo kręciłam się w tamtych okolicach

nie komentuję
eliza3 16:16, 05 lis 2012

Witam, pozdrawiam, uśmiechy przesyłam i życzę udanego tygodnia, oby pogoda dopisała, bo słuchy chodzą, że ma być jeszcze ładnie
Bogdzia 16:21, 05 lis 2012

Piękne zdjecia z wojaży. Widzę że Ania już u mnie wyczytała że miałaś ochotę ją odwiedzic i paluszkiem Ci pogroziła że tego nie zrobiłaś.
Madzenka 19:59, 05 lis 2012

Ewo Ty jesteś pędziwiatr ciągle w drodze???
monteverde 20:03, 05 lis 2012

Ewa fajne to zamknięte podwórko na Kazimierzu
Ewa 05:46, 06 lis 2012

mira napisał(a)
Witaj Ewo

pogapiłam trochę - kapusty obłędne - tak zachęcasz do Rybnika, że na mojej drodze podrózy jest zapisany i przystanek tam konieczny - daj mi proszę radę gdzie zjeśc dobry obiad

kapiasowe ciastko - bywa się nie ma co

no i widziałam , ze przez Tarnów mknęłaś - i machałaś mam nadzieję, ze i do mnie

pozdrawiam

Machałam oczywiście i myślałam, w czasie podróży dopisała mi nawet pogoda, wiec oglądałam te moje ukochane krajobrazy małopolskie i podkarpackie skąpane w słoneczku

Mira w Rybniku chyba najlepiej dają jeść na Rynku w Delicji, ostatnio jadłam tam pierogi z mięsem z kaczki, były pyszne, dorsz jest też bardzo smaczny i pięknie podany.
Jeżeli lubisz ryby a jechałabyś w strone Skoczowa czy dalej do Ustronia i Wisły to najsmaczniejsze ryby podaja w Delfinku przed Skoczowem właśnie.
Daj znać jak będziesz sie wybierać w te strony
Ewa 05:49, 06 lis 2012

asc napisał(a)

I aż mnie korciło , żeby odwiedzić Zbyszka i Anię asc bo kręciłam się w tamtych okolicach

nie komentuję

Ania kocham Cię i wpadnę do Ciebie
Ewa 05:51, 06 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Witam, pozdrawiam, uśmiechy przesyłam i życzę udanego tygodnia, oby pogoda dopisała, bo słuchy chodzą, że ma być jeszcze ładnie

Eliza dziekuję za uśmiech szczególnie, bo wczoraj lało okrutnie, ale jest juz lepiej i mam nadzieje dzis liście wygrabic
Wszyscy juz maja porządeczki zrobione
Ściskam Cie mocno
Ewa 05:52, 06 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia z wojaży. Widzę że Ania już u mnie wyczytała że miałaś ochotę ją odwiedzic i paluszkiem Ci pogroziła że tego nie zrobiłaś.

Ach dostało mi się Bogdziu , dostało , muszę sie poprawić
Ewa 05:56, 06 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ewo Ty jesteś pędziwiatr ciągle w drodze???

Marzenko tak mi się ułożyło, że rodzinę mam rozproszoną i tak żeby odwiedzić i mamę i teściów muszę zrobić ponad tysiąc kilometrów Na szczęście mam kierowców lubiących jeździć, a po drodze tyle ciekawych miejsc......