Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 18:36, 24 cze 2013

A tu nasz dziś ogródek widziany okiem męża
Zdjęcia zrobił specjalnie dla Martynki , która może wybierze na sie na architekturę krajobrazu ?

Ewa 18:40, 24 cze 2013

Martynko wujek musi popracować jeszcze nad trawnikiem

reni 21:53, 24 cze 2013

Ewo pięknie u ciebie, ogród taki wypielęgnowany..pozdrawiam
Ewa 06:25, 25 cze 2013

reni napisał(a)
Ewo pięknie u ciebie, ogród taki wypielęgnowany..pozdrawiam

Reni dzięki U nas pada i pada
magdziam 10:15, 25 cze 2013

Witaj Ewo, od jakiegoś czasu podziwiam Twój ogród. Widzę także ,że często bywasz u Kapiasów. Piękna ta Twoja ławeczka, zdradź gdzie się takie kupuje, bo ja wlaśnie jestem na etapie poszukiwań stabilnej ławeczki, a Twoja na taką wygląda. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny i deszczowy dzień
Mala_Mi 10:58, 25 cze 2013

Witaj Ewuś... cofnęłam sie kilka stronek.. jak zawsze czyściutko i pięknie... nie mogę zaglądać do takich ogrodów, bo potem chodzę w kiepskim nastroju....
Ale najważniejsze, że doczytałam by przycinać goździki Bo mnie potem po przekwitnięciu denerwują.. a skubać kwiatka każdego nie mam szans.. bo by mnie śmierć zagryzłą na rabacie...
Pisałam u siebie, napiszę i u Ciebie.... proszę o przepis co zrobić by być coraz młodszą
ewa004 12:03, 25 cze 2013

Jaki ten ogród wymuskany ,czyściutki ,piękniuchny
Pozdrawiam Ewciu
Ewa 14:32, 25 cze 2013

magdziam napisał(a)
Witaj Ewo, od jakiegoś czasu podziwiam Twój ogród. Widzę także ,że często bywasz u Kapiasów. Piękna ta Twoja ławeczka, zdradź gdzie się takie kupuje, bo ja wlaśnie jestem na etapie poszukiwań stabilnej ławeczki, a Twoja na taką wygląda. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny i deszczowy dzień

Witam sąsiadkę
Ławeczka narazie nam dobrze służy a kupilismy ją przez internet
https://www.beliani.pl/meble-ogrodowe/meble-ogrodowe-drewniane/lawka-ogrodowa/drewniana-lawka-ogrodowa--drewno-tekowe-180-cm-teak-marlboro.html

Pozdrawiam Cie serdecznie
Ewa 14:34, 25 cze 2013

asc napisał(a)
Witaj Ewuś... cofnęłam sie kilka stronek.. jak zawsze czyściutko i pięknie... nie mogę zaglądać do takich ogrodów, bo potem chodzę w kiepskim nastroju....
Ale najważniejsze, że doczytałam by przycinać goździki Bo mnie potem po przekwitnięciu denerwują.. a skubać kwiatka każdego nie mam szans.. bo by mnie śmierć zagryzłą na rabacie...
Pisałam u siebie, napiszę i u Ciebie.... proszę o przepis co zrobić by być coraz młodszą

Aniu TY jesteś zawsze młoda duchem i nigdy sie nie zestarzejesz, podziwiam Twoja energie i zapał
TAK TRZYMAĆ!!!
anula_wn 14:34, 25 cze 2013

Ewuś, przyszłam podziękować za sobotnie spotkanie (tak w ratach to robię....czas!) a tu widzę wymuskany ogród, no i ławeczka ! hoho !!! ślicznie masz, ale to wiesz
buziam za usmiech i krótką choć chwilkę u mnie