Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 08:00, 18 gru 2013

anna_studio napisał(a)

...tylko wiesz,że S spadnie dopiero w Wigilię pod choinkę.....
Trochę za późno....dla gwiazdki by marzenie mogła spełnić....

Zobaczysz chyba na żywo...zrobiłam komórką...chciałam Ci wysłać, ale ciemność zamiast maleństwa...
a dużym zapominam zrobić.....

Oczywiście bardzo chętnie zobaczę na żywo
a u mnie gwiazdka może się spóźnić , nie będę się gniewać ....byle to był wymarzony aparacik

Od wczoraj słucham..... z polecenia My Christmas

Ewa 08:06, 18 gru 2013

anna_studio napisał(a)

Co tej Eli chodzi po głowie....

Hihihihi nie wiem, nie wiem , ale ja stosuję wszelkie znane mi środki werbalizacji
zbigniew_gazda 08:44, 18 gru 2013

Ooo Ewuś szykuje się super prezencisko. Nie tak dawno w radiowej jedynce była audycja na ten temat. Wypowiadał się ekspert który testuje aparaty fotograficzne. Stwierdził że najważniejszym parametrem w aparacie jest jasność obiektywu i bardzo się z nim zgadzam. Firmę o której piszesz wymienił na pierwszym miejscu. Ten parametr powinien wynosić minimum 2, 8 (im niższa tym lepsza). Chyba że dostaniesz lustrzankę z wymiennym obiektywem. Pozdrawiamy.
Ewa 09:25, 18 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Ooo Ewuś szykuje się super prezencisko. Nie tak dawno w radiowej jedynce była audycja na ten temat. Wypowiadał się ekspert który testuje aparaty fotograficzne. Stwierdził że najważniejszym parametrem w aparacie jest jasność obiektywu i bardzo się z nim zgadzam. Firmę o której piszesz wymienił na pierwszym miejscu. Ten parametr powinien wynosić minimum 2, 8 (im niższa tym lepsza). Chyba że dostaniesz lustrzankę z wymiennym obiektywem. Pozdrawiamy.

Zbysiu dziękuję za cenne informacje
Pozdrawiam również
anna_studio 00:46, 19 gru 2013

Ewa napisał(a)

Oczywiście bardzo chętnie zobaczę na żywo
a u mnie gwiazdka może się spóźnić , nie będę się gniewać ....byle to był wymarzony aparacik

Od wczoraj słucham..... z polecenia My Christmas

....i co podoba się ???
anna_studio 00:50, 19 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)

...a mój M innego zdania...jeśli chodzi o firmę...ciekawe czy audycja nie sponsorowana
...mój M z autopsji...a ja ''siem'' męża słucham........czasem....
Mala_Mi 08:24, 19 gru 2013

Avatarek nowy...... gdyby nie FB... nie poznałabym
zbigniew_gazda 08:41, 19 gru 2013

Aniu właściwie to prowadzący wydusił na człowieku aby wymienił. No i wymienił 3 czy 4 ale w kolejności jak pisałem. Chyba audycja nie była sponsorowana bo ekspert przestrzegał przed zachwalaniem sprzedawców wszelkich bajerów, olbrzymich pikseli i zoomów czy matryc. Nawet sugerował aby nie kupować najnowszych hitów w tej dziedzinie bo często wychodzą niedoróbki które są poprawiane w następnych seriach. Pozdrawiam.
Ewa 09:13, 19 gru 2013

Chyba jednak wolałam czasy, gdy było wiadomo, że zenit to najlepszy aparat. Były rzeczy na które składało sie latami kasę , a one teraz są do dziś. Tak kiedyś lubiłam kupić jedną rzecz, a porządną.
Ale wszystko się zmieniło, na rynku wszystkiego w bród i wciskają byle sprzedać.
A wybrać trzeba, zbieram informacje, szukam i oglądam. To jest fajne, że jednak tych informacji jest sporo w internecie i w prasie, wiec tylko przetworzyć ....i wybrać amatorską lustrzankę
Ale tych funkcji tyle!!!! No nie poddaję się i dalej buszuje w necie. Aktualnie obejrzałam filmiki z testami aparatów i zbieram informacje od wszystkich użytkowników. Tak jakoś lubie się dobrze zorientować i.....mam nadzieję wybrać dobrze
Ewa 16:15, 20 gru 2013

Robi się nastrojowo....