Kilka fotek z rańca... przed robotą Tu było mi za zielono i wcisnęłam tyle jeżówek ile miałam... czyli cztery sztuki... w tym tylko dwie kwitnące Tylko nazwy zapomniałam zapisać. Muszę poszukać doniczki Tu Rainbow Marcela Supreme Cantaloupe ze zwykłą purpurową i Secret Affair
Ale praca!!! Wczoraj pogoda dopisała, a ja miałam takiego lenia, że nic nie zrobiłam. "Poświęciłam" się czytaniu Dzisiaj brzydko, ale już nie ma czasu na lenistwo. Była u Ciebie ćma B? W okolicach już jest niestety.
Pięknie Lubię takie różne dekoracje ogrodowe Jeżówki masz śliczne
OJ kochana...jak Ci te wszystkie jeżówki za rok ruszą Moja sesleria bardziej żółta
U mnie tez leje, patrze przez okno.... a miałam inne plany
Kilka fotek z rańca... przed robotą Tu było mi za zielono i wcisnęłam tyle jeżówek ile miałam... czyli cztery sztuki... w tym tylko dwie kwitnące Tylko nazwy zapomniałam zapisać. Muszę poszukać doniczki
Ja też jak zacznę czytać, to czasem wszystko idzie w odstawkę A dzisiaj miałam kończyć wykopki, a tu doopka. Leje. Ćmy jeszcze nie zauważyłam. I mam nadzieję, że się w ogóle nie pojawi. Za dużo mam do stracenia. A gdzie konkretniej? Ta okolica?
No tego ptoka to ja nie widziałam wcześniej brawo ja hahahahaaa Pięknie u Ciebie ♡ Wykopki udane, mnie tetris też czeka...