Ale za tą rabata za ogrodzeniem idzie górka i drzewa. No ale latem wygląda też fajnie. Wszędzie widzę masz kamyki a nie masz na nich igieł z drzew? Bo mnie trafia jak mam wybierać a mam tylko w dwóch miejscach kamyki. U mnie dziś leje i znowu zimno, Funia jeszcze śpi to i ja jeszcze poleżę
Za ogrodzeniem mam sąsiadów. Sąsiedzi mają górkę ze świerkami pospolitymi, za górką jest ulica, za ulicą jest większa górka z laskiem mieszanym Z daleka wszystko się zlewa w zieloną ścianę (oprócz domu sąsiadów, który muszą zasłonić moje świerki z czasem).
Na rabatach mam korę, a żwirek jest zamiast trawnika. Igieł żadnych nie mam. Trochę liści lata po zimie, ale wiatr je wywiewa gdzieś po kątach i wtedy zbieram.
U mnie też ziąb. Aż palce kostnieją DObrze ma ta Funia
To okolica ładna. Ja czekam aż moje śliwy wiśniowe się zagęszcza i zasłonią sąsiadów. Niestety ich dom jest trochę wyżej śliwy muszą jeszcze urosnąć ale i tak źle nie jest bo oni w ogóle nie wychodzą z domu. Nie mają ogrodu tylko syfilisko. Sąsiadki w tym roku jeszcze nie widziałem. Nawet nie wiem czy żyje zresztą ich dzieci też nie widać ale jak mówił czas spędzają na oglądaniu tv bo przecież mają wielki ekran jak w kinie i ponad 300 programów. A mi współczuję tak babrać się w ziemi i ciągle siedzieć na dworze.