Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 14:18, 07 maj 2021

greg66 napisał(a)
Juzia radia też nie mam od wielu lat natomiast mam swój pokój muzyczny i około pięć tysięcy płyt To obok ogrodu trzyma mnie z dala od świata. I jest dobrze. A jak mi się znudzi słuchanie mojej muzyki to zawsze na dworze jest naturalna muzyka- odgłosy przyrody

No proszę... ciekawe Ja bez muzyki bym umarła. U mnie non stop coś gra. Od rana do wieczora. Czasem nawet do pielenia biorę słuchawki

5 tyś? WOW!
Ja jestem zbyt niecierpliwa na płyty.
Nie chciałoby mi się zmieniać co chwila
Słucham na Spotify. Tam albumów nieskończenie wiele

popcorn 14:18, 07 maj 2021

Irysy masz boskie! Ale że już??? U nas zimnica straszna, może za parę tygodni...

Najwyraźniej mnie nie stać na TV hahaha filmy oglądam na monitorze, w TV i tak od dawna już nic nie ma... netflix może kiedyś jak mi się ogród znudzi albo jak ulegnę dzieciowi

to zabawne obserwować jak różni są ludzie, no i najwyraźniej można nam współczuć tego wiecznego grzebania w ziemi. Sąsiad mnie ostatnio spytał czy kiedyś skończę ogród bo nikt tyle nie siedzi na zewnątrz co pani powiedziałam że mam nadzieję nigdy nie skończyć
mrokasia 14:20, 07 maj 2021

Noooo, te fioletowe irysy i bordowe orliki - mniam, mniam!!! Dzięki Juzia .
Juzia 14:30, 07 maj 2021

popcorn napisał(a)
Irysy masz boskie! Ale że już??? U nas zimnica straszna, może za parę tygodni...

Najwyraźniej mnie nie stać na TV hahaha filmy oglądam na monitorze, w TV i tak od dawna już nic nie ma... netflix może kiedyś jak mi się ogród znudzi albo jak ulegnę dzieciowi

to zabawne obserwować jak różni są ludzie, no i najwyraźniej można nam współczuć tego wiecznego grzebania w ziemi. Sąsiad mnie ostatnio spytał czy kiedyś skończę ogród bo nikt tyle nie siedzi na zewnątrz co pani powiedziałam że mam nadzieję nigdy nie skończyć

Karola no coś Ty! Irysy jeszcze nie teraz!!! Nawet liście im jeszcze w pełni nie urosły To fotki z zeszłego roku

Nie ulegaj. Netflix to zło Pożeracz czasu!

Dobra odpowiedź! Jak skończysz ogród, to co z tego życia zostanie?
Juzia 14:30, 07 maj 2021

mrokasia napisał(a)
Noooo, te fioletowe irysy i bordowe orliki - mniam, mniam!!! Dzięki Juzia .

Irysy mogę Ci wysłać, bo mam tego sryliony
Daj tylko namiar i uzbrój się w cierpliwość
mrokasia 15:58, 07 maj 2021

Dzięki Juzia . Podobają mi się bardzo ale muszę pomyśleć. Dam znać, oki?
Juzia 16:15, 07 maj 2021

mrokasia napisał(a)
Dzięki Juzia . Podobają mi się bardzo ale muszę pomyśleć. Dam znać, oki?

Ok
greg66 17:40, 07 maj 2021

Dlatego mam cd bo z analogami masz rację średnio co 20 minut wstawać to problem, a cd czasem daję na repeat i leci pół nocy
sylwia_slomc... 17:42, 07 maj 2021

Juzia napisał(a)

Karola no coś Ty! Irysy jeszcze nie teraz!!! Nawet liście im jeszcze w pełni nie urosły To fotki z zeszłego roku

Nie ulegaj. Netflix to zło Pożeracz czasu!

Dobra odpowiedź! Jak skończysz ogród, to co z tego życia zostanie?

Ja uległam i w Wikingach się zakochałam nie wiem kiedy, Dwór Angielski na filmie super, w realu w życiu nie chciałabym w rodzinie królewskiej się urodzić, a teraz Grę o Tron lecę nocami jak spać nie mogę, ale to już nie na N
z tego wszystkiego zapomniałam zachwycić się kolorem irysów, śliczny
Kasya 17:44, 07 maj 2021

To zapewne pumilo ?
Nie mam niestety
Fajne bo małe