Jstyna doczytałam mimo mojego niedowidztwa i innych schorzeń ufff Bez urazy, wiem że o huśtawkę Ci nie chodzi ale jak na nią patrzę to mam wrażenie jakby ona w jakimś zawieszeniu była. Jęsli ma być pod skosem to ok ale nie na prosto zakreślonym żwirku !! Zrób przed nią wyżwirowany łuk i będzie ok. Co do cisów to coś mi nie pasi ale sama nie wiem co, jednak L tam będzie zgrzytać. Wiem, że sporo elementów jest tam prostych i jak Tessia mówi, jedno wymusza drugie to jednak połączenie tych linii prostych z miekkimi jakoś mi się gryzą.
Wpisz hustawkę w koło/łuk/falę lub jak tam chcesz ale niech ona nie sti skosem na prostym !!!! To się naprawdę źre
No ok. To proszę teraz narysować tak żeby się nie żarło!
Zaznaczyłam szlaki komunikacyjne
Wstawcie huśtawkę prostopadle lub równolegle... żeby można było do niej dojść po żwirku lub po trawie, a nie po rabacie....
Lub po skosie...z łukiem żwirkowym przed, tak?
Jak dla mnie to huśtawka po skosie pasuje i cisy albo zawijas ale w półkole, to zobaczysz jak będziesz sadzić. Bo inaczej patrzeć na doniczki, a inaczej na zielone krzaczki. Zawsze możesz przesadzić
Hahaha... no przesadziłabym jakbym musiała...ale co bym się nabluzgała przy tym
Chyba rzeczywiście muszę ustawić te cisy w doniczkach i sobie popatrzeć z daleka.