Sebek to jutro wybiorę się do Obi Akurat jutro będę przejeżdżała, więc wsąpię. Dziękuję za namiatry.
Ant_tre ja nawet nie wiedziałam, że mój jest jakiś niezwykły Rzeczywiście mam też fioletowe, ale nie są tak ładne. A co do surmaka, ponoć naruszając korzenie, jeszcze bardziej pobudzasz go do wypuszczania odrostów.
ell Przyznam Ci się, że staram się robić zdjęcia kiedy w ogrodzie jest piękne światło.
Właśnie to zrobiłam Ten na zdjęciu w donicy rośnie
Zgadzam się z Toba w 100% Mój miał już całe stado surmaków u stóp.
Aniu dziękuję Ten sezon był najlepszy dla lawendy i róż właśnie. Ja dawno nie zaglądałam do Ciebie i zaraz muszę się poprawić. Pewnie swoją różankę założysz na jesień
a ja wlaśnie skończyłam ogladać róże w rosaćwik - już od dziś sprzedają z gołym korzeniem - jutro bedę zamawiać i muszę się zdecydowac - oj będzie glowa boleć Wszystkie mi się podobają
a ja wlaśnie skończyłam ogladać róże w rosaćwik - już od dziś sprzedają z gołym korzeniem - jutro bedę zamawiać i muszę się zdecydowac - oj będzie glowa boleć Wszystkie mi się podobają
O rety już??? Czy to nie za wcześnie?
Ojj nie dziwię Ci się. Moja lista też wciąż rośnie a nie chcę przedobrzyć Pomyłki oddam sąsaidkom i już mam parę dziur