Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tam gdzie mgły i róże mieszkają...

Tam gdzie mgły i róże mieszkają...

Ana 08:43, 29 sie 2011

przepięknie u Ciebie, aż miło popatrzeć! wiejski ogródek będzie bajeczny, prawdziwie sielski A sadzonki bukszpanów w TAKIEJ ilości?? WOW!! Oby wszysściuteńkie się ukorzeniły
justi 21:53, 29 sie 2011

Z wieeeeeelką przyjemnością obejrzałam sobie zdjęcia w Twoim wątku po kilka razy. Ogród ma cudownie bajeczny klimat i te mgły........rozmarzyłam się.
Safoya jeśli możesz i masz ochotę napisz coś w wątku o fotografowaniu ogrodu. Robisz przepiękne zdjęcia, podziel się z nami wiedzą na ten temat: co i jak, jakie techniki programy, jak uzyskać fajne efekty, itp, itd, sama wiesz najlepiej. Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję talentu.
Safoya 10:08, 31 sie 2011

Ana napisał(a)
przepięknie u Ciebie, aż miło popatrzeć! wiejski ogródek będzie bajeczny, prawdziwie sielski A sadzonki bukszpanów w TAKIEJ ilości?? WOW!! Oby wszysściuteńkie się ukorzeniły

Aniu ja tylko mam nadzieje, że coś z nich będzie. Tych sadzonek wcale nie ma ąz tak dużo. Ilościowo może brzmi to imponująco, ale wetknięte ździebełka obok siebie wcale tak nie wyglądają

Z wieeeeeelką przyjemnością obejrzałam sobie zdjęcia w Twoim wątku po kilka razy. Ogród ma cudownie bajeczny klimat i te mgły........rozmarzyłam się.
Safoya jeśli możesz i masz ochotę napisz coś w wątku o fotografowaniu ogrodu. Robisz przepiękne zdjęcia, podziel się z nami wiedzą na ten temat: co i jak, jakie techniki programy, jak uzyskać fajne efekty, itp, itd, sama wiesz najlepiej. Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję talentu.

Justi Bardzo Obiecuję, że podzielę się widzą. Aktualnie zostałam sama z dziećmi, postaram się pracować i mam dom z ogrodem na głowie, więc barkuje trochę czasu. Postaram się coś naskrobać niedługo.

Safoyko, jak zawsze dostaję "zapowietrzenia"oglądając Twoje wyczyny i czytając opisy.
A to zdjęcie jest przepiękne wyjątkowo-listeczki wykończone gipórką, jak gowisia staropolskiej panny

Myszorku jakże miło mi to czytać Ja za to uwielbiam twoje porównania

Zdjęcia piękne jak zawsze
Podobnie jak Ty,ukorzeniam mnóstwo bukszpanów i żyję nadzieja...ale jak na razie mają się dobrze-zielone są

Lena czy zostawisz je na zimę w gruncie? Ja mam część pod krzaczkami i chcę je tylko okryć. Nie wiem czy nie zmarzną.

No pięknie - ogródek wiejski na pewno będzie super, ale 600 bukszpanów - to chyba rekord

Sebek a ja mam wrażenie, że Danusia już dawno ten rekord pobiła
AgnieszkaB 18:26, 02 wrz 2011

Witam podziwiam zdjecia i róże bajeczne , aż pachnie . Pięknie.
Ewa 18:56, 02 wrz 2011

Cudne zdjęcia
Safoya 11:38, 09 wrz 2011

Witam
Jakoś wesoło w tym roku w moim wrześniowym ogrodzie. Większość czerwcowych i lipcowych bylin powtarza kwitniene (dzwonki, szałwia, róże, lawenda, łubin). Nawet ostróżki i naparstice zaraz zakwitną pownownie. Nie spodziewałam się tego.

Pokażę parę zdjęć.
Moja ukochana śmieciuszka Heritage

Compassion - cudnie pachnąca słodka o wielkich kwiatach. Kwitnie u góry i na dole. Dole będy oplatam jej w okół pergoli. Ten jednen zostawiam pionowo. Wypuszcza boczne pędy, więc i tak będzie ładnie kwitł. Smieję się, bo za różę dałam 6 zł a za podporę 35 zł

Dziwnie zabarwiona A Shropshire Lad - jak się rozwinie będzie bardziej pastelowa. Cudowna, wielka i pachnąca angielka.

Lousie Odier - Ma juz ponad 2 metry i wciąż wybija od dołu pędy. Piękna róża. Aż trudno uwierzyć, że startowała od ziemi w maju.

Dalie przypominające margaretki szaleją we wiejskim ogródku.

Moje surfinie może nie są okazałe, ale i tak je lubię

Boule de Neige - ciągle kwitnie.

Roża idealna na przedogródek. Niska, obcifie kwitnąca o pięknych kwiatach - China Gril

A to nowy nabytek zostawiony pod moim domem I mi się udało - zamrzyłam sobie zdobyczne bukszpany jak Danusia. Chciałam wywiesić ogłoszenie na sklepie, ale wyobraźcie sobie, że spotkałam pana z wózkiem, który wiózł duże egzemplarze. Zaczepiłam go i mam

A tu posadzony

Monic 11:52, 09 wrz 2011

Piękne bukszpany i cudne róże
kaisog1 15:06, 09 wrz 2011

...nie będę tu zaglądąc, nie będę tu zaglądać.... i co z tego, że tak sobie mówię jak bezprzerwy włażę i wzdycham do ekranu...
Martek 15:18, 09 wrz 2011

Zaczynam się rozglądać za panami z wózkami pełnymi wypasionych roślin Piękne zdjęcia ,miło się je ogląda i odrywa od prozy życia .Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wzgórze magiczne
hanka_andrus 17:24, 09 wrz 2011

Cholercia, ,co widzę pana z wypasionym wózkiem,okazuje się,że to czyjś dziadek!A jak pytam ,czy wolny,to on natychmiast mnie o emeryturkę zagaduje...... co za czasy......
Jednej darmowe bukszpany,a drugiej....gest sportowca znany!