Safoya witaj
Oniemiałam jak ujrzałam Twoje zdjęcia.Powinnaś brać udział w konkursach fotograficznych.
Oczarowały mnie fotki z różyczkami miniaturowymi-piękne.
Ogród zaczarowany z wyjątkową atmosferą
Wysadziłam do donicy surmaka. Ostrzegam przed tym inwazyjnym drzewkiem. Miałam las małych surmaków w promieniu metra i to od tak małego drzewka! Mam nadzieję, że przezimuje w donicy, którą oczywiście zabezpieczę. Bardzo go lubię.
Bardzo japońskie w klimacie to zdjęcie. Sumak w donicy to dobry pomysł dla amatorów tego drzewka. Ciekawe jak przezimuje.
strasznie podoba, każda kompozycja którą stworzyłaś, koła, żywopłociki, rabaty jest
wyjątkowa extra!
a ja wlaśnie skończyłam ogladać róże w rosaćwik - już od dziś sprzedają z gołym korzeniem - jutro bedę zamawiać i muszę się zdecydowac - oj będzie glowa boleć Wszystkie mi się podobają
O rety już??? Czy to nie za wcześnie?
Ojj nie dziwię Ci się. Moja lista też wciąż rośnie a nie chcę przedobrzyć Pomyłki oddam sąsaidkom i już mam parę dziur
Od wczoraj zbierają zamowienia, a wysyłka róż po 15-tym września No nie mogę się zdecydować
No i przez Ciebie wpadłam znowu. A obiecałam sobie, że do jesieni nie zajżę!
Safoya po prostu brak mi słów, jest mega mega mega przepięknie! wszystko mi się
strasznie podoba, każda kompozycja którą stworzyłaś, koła, żywopłociki, rabaty jest
wyjątkowa extra!
Pwl Miód mi wylałeś na serce. Dziekuję Ci bardzo
Ja tylko czekam kiedy to wszystko urośie. Strasznie parterowo u mnie. Żwyopłoty dopiero we wrzesniu a i tak malutkie będą.