Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 21:15, 29 lis 2015

Rumianka napisał(a)
My dorosli rozumiemy co to porazka i też ciężko się z takim faktem pogodzić, a dzieci to przeżywają bardziej...Utul córcię...

Dzięki Eliska Masz zupełną rację, nikt nie lubi przegrywać, ale powiem Ci, że jak wczoraj patrzyłam na niektórych dorosłych, to oni chyba gorzej znosili porażkę swoich pociech niż one same Był tam tatuś, który miałam wrażenie, że za chwilę zagra za córkę, bo nie mógł nerowo wytrzymać
Rumianka 21:18, 29 lis 2015

Warmia napisał(a)

ja się cieszę, że nie siedzi całymi dniami przed telewizorem, czy komputerem. Ona z resztą jest trochę inna, lubi rysować, czytać, a w zeszłym roku zrobiła dom z kartonu i meble do niego. Zdolna bestia i ma niesamowitą wyobraźnię.
Takie zdolności trzeba pielęgnować, gdyż procentuję w życiu dorosłym... Mój syn w dzieciństwie wiecznie zajmował się modelarstwem, należał do 3 klubów modelarskich. Sklejał modele samolotów, statków, nawet takich w butelce, czy w żarówce...Dziś pracuje w metaloplastyce ozdobnej i użytkowej. Prace w jego wykonaniu naprawdę zachwycają...Poszukam zdjęcia to wkleję...
Warmia 21:23, 29 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Macham Martuś, córcia zdolna ma potencjał niech talenty rozwija

Dzięki, staramy się jej nie przeszkadzać i nie zmuszać. Dużo z nią rozmawiamy o tym co lubi i co ją interesuje. w zeszłym roku wymyśliła gitarę, zgodziliśmy się pod jednym warunkiem, że pieniążki na nią uzbiera sobie sama. Dopięła swego i teraz uczy się jeszcze gry na gitarze. Jak dla mnie niech próbuje wielu rzeczy, ale też niech coś robi od początku do końca, a nie wszystko po łebkach.
Warmia 21:28, 29 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Takie zdolności trzeba pielęgnować, gdyż procentuję w życiu dorosłym... Mój syn w dzieciństwie wiecznie zajmował się modelarstwem, należał do 3 klubów modelarskich. Sklejał modele samolotów, statków, nawet takich w butelce, czy w żarówce...Dziś pracuje w metaloplastyce ozdobnej i użytkowej. Prace w jego wykonaniu naprawdę zachwycają...Poszukam zdjęcia to wkleję...

I to jest to czego zazdroszczę. Talent, który sprawia, że robisz w życiu to co lubisz i masz z tego satysfakcję.
Rumianka 21:30, 29 lis 2015

Dla mnie syn zrobił świecznik - różę... pożniej usunę zdjęcia...

Warmia 21:39, 29 lis 2015

Zdolny chłopak z niego. Możesz być dumna
Rumianka 21:40, 29 lis 2015

Właśnie jestem taka dumna z obu synków...
sylwia_slomc... 21:43, 29 lis 2015

Warmia napisał(a)

Dzięki, staramy się jej nie przeszkadzać i nie zmuszać. Dużo z nią rozmawiamy o tym co lubi i co ją interesuje. w zeszłym roku wymyśliła gitarę, zgodziliśmy się pod jednym warunkiem, że pieniążki na nią uzbiera sobie sama. Dopięła swego i teraz uczy się jeszcze gry na gitarze. Jak dla mnie niech próbuje wielu rzeczy, ale też niech coś robi od początku do końca, a nie wszystko po łebkach.

Dobre podejście
Warmia 21:45, 29 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Właśnie jestem taka dumna z obu synków...

To gratuluję, bo z pewnością dużo w tym Twojej zasługi. Wychowałaś ich dobrze, to teraz możesz być dumna z synów i samej siebie.
Warmia 21:46, 29 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dobre podejście

Mam nadzieję, że to w przyszłości zaprocentuje.