Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Anda 11:57, 29 lis 2015

Trzymałam I jak?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 14:18, 29 lis 2015

Anda napisał(a)
Trzymałam I jak?

Niestety tym razem się nie udało. Wróciliśmy bez medalu. Złość była taka, że baliśmy się odzywać. Tym gorzej, że walka była mocno wyrównana i miała szansę przynajmniej na trzecie miejsce. Za dwa tygodnie następny turniej, więc może wtedy się uda.
waldek727 14:33, 29 lis 2015

Przegrywać też trzeba się w życiu nauczyć, a każda porażka wpływa na przyszłość tylko mobilizująco.
Anusia 17:28, 29 lis 2015

Marta uszy do góry. Moja siostrzenica gra w tenisa stołowego w GKTS-Gdańsk. Cztery razy w tygodniu mordecze treningi. Porażka jest niczym kiedy były trener nie opłaci w czasie licencji, dyskwalifikacja punktowa i cały rok w plecy. Tak właśnie się zdarzyło. Za zeszły rok odebrała tzw. 'kryształową ' kulę' w tym roku niestety wystartowała z dwoma punktami na Ogólnopolskim Tururnieju. Startowała z ostatniego miejsca, wyszła z grupy i zajeła 32 w kraju wśród młodziczek. Jestem z niej dumnna Wróciła z tarczą
Gardener27 19:46, 29 lis 2015

Marta trzymam kciuki za kolejny turniej
Tym razem podium jest wasze
Warmia 20:41, 29 lis 2015

waldek727 napisał(a)
Przegrywać też trzeba się w życiu nauczyć, a każda porażka wpływa na przyszłość tylko mobilizująco.

Waldku ja to wszystko wiem, tylko jak się ma 10 lat i wizję powrotu z medalem, to ciężko jest panować nad emocjami. I tak była dzielna, bo nie płakała, a zdażyły się takie sytuacje na tym turnieju. I to nie był poprostu płacz, ale szloch. Moja Hania grała z przeciwniczką, z którą jeszcze parę turniejów temu nie miała kompletnie szans, a tu gra była mocno wyrównana. I stąd ten żal. Na początku wygrywała i niestety zachłysnęłą się chyba tą przewagą i to był jej błąd. Ale ja myślę, że to nawet dobrze, bo teraz już wie, że grać trzeba do końca, a nie odpuszczać, bo zdobyło się przewagę. Mam nadzieję, że ten błąd ją czegoś nauczy
Warmia 21:09, 29 lis 2015

Anusia napisał(a)
Marta uszy do góry. Moja siostrzenica gra w tenisa stołowego w GKTS-Gdańsk. Cztery razy w tygodniu mordecze treningi. Porażka jest niczym kiedy były trener nie opłaci w czasie licencji, dyskwalifikacja punktowa i cały rok w plecy. Tak właśnie się zdarzyło. Za zeszły rok odebrała tzw. 'kryształową ' kulę' w tym roku niestety wystartowała z dwoma punktami na Ogólnopolskim Tururnieju. Startowała z ostatniego miejsca, wyszła z grupy i zajeła 32 w kraju wśród młodziczek. Jestem z niej dumnna Wróciła z tarczą

Dzięki Aniu U nas wygląda to troszkę inaczej. Badminton miał być czymś w rodzaju sks-u, ale zaczyna się rozkręcać. Córka bardzo lubi te zajęcia, a ja się cieszę, że nie siedzi całymi dniami przed telewizorem, czy komputerem. Ona z resztą jest trochę inna, lubi rysować, czytać, a w zeszłym roku zrobiła dom z kartonu i meble do niego. Zdolna bestia i ma niesamowitą wyobraźnię.
Rumianka 21:10, 29 lis 2015

My dorosli rozumiemy co to porazka i też ciężko się z takim faktem pogodzić, a dzieci to przeżywają bardziej...Utul córcię...
Warmia 21:11, 29 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Marta trzymam kciuki za kolejny turniej
Tym razem podium jest wasze

Przemuś nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale skoro tak mówisz to tak musi być
12 grudnia następny turniej, więc znowu będę gryzła pazurki
sylwia_slomc... 21:13, 29 lis 2015

Macham Martuś, córcia zdolna ma potencjał niech talenty rozwija