Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

sylwia_slomc... 21:50, 29 lis 2015

Warmia napisał(a)

Mam nadzieję, że to w przyszłości zaprocentuje.

Wszystko co przekażemy dzieciom teraz kiedyś zaowocuje

Młodszy syn wczoraj jak powiedziałam , że w domu jest wiecznie bajzel robiony odpowiedział mi " Mamo masz trzech chłopów w domu to czego się spodziewałaś" ......i ręce mi opadły
Warmia 21:55, 29 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Wszystko co przekażemy dzieciom teraz kiedyś zaowocuje

Młodszy syn wczoraj jak powiedziałam , że w domu jest wiecznie bajzel robiony odpowiedział mi " Mamo masz trzech chłopów w domu to czego się spodziewałaś" ......i ręce mi opadły

Mi też by opadły. Ja ostatnio usłyszałam, że ubrania noszone raz muszą wisieć na krześle, bo do szafy są za brudne, a do prania są za czyste
Anda 08:45, 30 lis 2015

Warmia napisał(a)

Mi też by opadły. Ja ostatnio usłyszałam, że ubrania noszone raz muszą wisieć na krześle, bo do szafy są za brudne, a do prania są za czyste

To od corki uslyszalas?
Corcie masz bardzo utalentowana, sportowo i kreatywnie. Na bledach i porazkach sie uczymy, wiec - patrzac pozytywnie, co nas nie zabije to nas wzmocni. Takie lekcje bardzo przydaja sie w zyciu. Jednak 12-ego bardzo zycze wygranej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 09:04, 30 lis 2015

Anda napisał(a)

To od corki uslyszalas?
Corcie masz bardzo utalentowana, sportowo i kreatywnie. Na bledach i porazkach sie uczymy, wiec - patrzac pozytywnie, co nas nie zabije to nas wzmocni. Takie lekcje bardzo przydaja sie w zyciu. Jednak 12-ego bardzo zycze wygranej

Ewciu, na szczęście nie od córki
Mysza 11:56, 30 lis 2015

Marta będę trzymała kciuki za zdolniachę
Buziaczki.
Warmia 12:55, 30 lis 2015

Mysza napisał(a)
Marta będę trzymała kciuki za zdolniachę
Buziaczki.

Podziękuję jak coś zdobędzie
waldek727 13:15, 30 lis 2015

Martuś, ale Hania już coś posiada. Dużą sprawność fizyczną. Sport nie może być celem samym w sobie zdobywania tylko nagród. Nagrody są odzwierciedleniem pozycji w rankingu i powinny wpływać na zawodnika mobilizująco, zachęcając go do dalszej ciężkiej i systematycznej pracy. Znam osobiście Roberta Lewandowskiego i wiem ile ten chłopak wylał z siebie potu tylko po to, aby być teraz tam gdzie jest. To godny do naśladowania przykład dla młodzieży, w jaki sposób piąć się po szczebelkach drabiny, aby dojść do wielkiego sportowego świata.
AnnaCh 13:18, 30 lis 2015

Martuś macham poniedziałkowo, gratulację dla córci za to, że jej się w ogóle chce i ma zapał teraz to dzieci są wygodne i myślą, że wszystko łatwo przychodzi.
Warmia 13:44, 30 lis 2015

Waldku, ja jestem niesamowicie dumna z osiągnięć mojej córci, ale najbardziej jestem dumna z tego, że jej się chce i ma z tego frajdę. Te treningi to jest jej inicjatywa. Ona chciała. My towarzyszymy jej na każdych zawodach i wspieramy ją jak możemy najlepiej, ale nie nachalnie i nic na siłę.
Warmia 13:44, 30 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Martuś macham poniedziałkowo, gratulację dla córci za to, że jej się w ogóle chce i ma zapał teraz to dzieci są wygodne i myślą, że wszystko łatwo przychodzi.

Dzięki Aniu w imieniu Hanuli