Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Agatek 10:55, 31 maj 2016

Witaj Martuś
Troszkę poczytałam, pooglądałam i macham pięknie masz
dużo ochów i achów zostawiam nad placykiem i H
Makao_J 13:03, 31 maj 2016

Ale to jest świetny pomysł z tą formą do chodników. Że też o tym nie pomyślałam. Muszę swojemu eMowi pokazać to może zrobi mi ścieżkę między rabatami z czegoś takiego.
Brawo dla Was
Warmia 21:19, 31 maj 2016

Agatek napisał(a)
Witaj Martuś
Troszkę poczytałam, pooglądałam i macham pięknie masz
dużo ochów i achów zostawiam nad placykiem i H

Ale Cię dawno nie było
Dziękuję za ochy i achy
Warmia 21:25, 31 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Ale to jest świetny pomysł z tą formą do chodników. Że też o tym nie pomyślałam. Muszę swojemu eMowi pokazać to może zrobi mi ścieżkę między rabatami z czegoś takiego.
Brawo dla Was

Chcemy jeszcze zrobić z tego plac pod basen i ścieżki w warzywniku. Ale jeszcze nie wiem ile wyjdzie z tych planów. Jest to na pewno jakaś alternatywa dla kostki. Na razie jestem zadowolona, ale zobaczymy jak będzie w użytkowaniu.
sylwia_slomc... 21:32, 31 maj 2016

Marta super placyk i ławeczka świetnie pasuje Ema chwalimy to na laurach nie zasiądzie tylko będzie się dalej starał Nie myslałaś , żeby sobie z tej formy zrobić w trawniku taka ścieżkę do placyku? nie na zasadzie chodnika tylko luźno w trawniku pojedyncze płyty rzucone???
Moim zdaniem fajnie by było
Warmia 21:48, 31 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Marta super placyk i ławeczka świetnie pasuje Ema chwalimy to na laurach nie zasiądzie tylko będzie się dalej starał Nie myslałaś , żeby sobie z tej formy zrobić w trawniku taka ścieżkę do placyku? nie na zasadzie chodnika tylko luźno w trawniku pojedyncze płyty rzucone???
Moim zdaniem fajnie by było

Myślałam, myślałam Ale wszystko w swoim czasie. W przyszłym tygodniu mamy urlop, więc może powstanie miejsce pod basen. Zobaczymy, czy pogoda na to pozwoli, bo deszcz może pokrzyżować nam plany.
Gruszka_na_w... 22:23, 31 maj 2016

Świetne te pojemniki na kwiecie koło ławeczki.Aż szkoda je stąd wynosić. Wyszła Wam piękna miejscówka To teraz na co czekamy?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AsiaK_Z 09:30, 01 cze 2016

Warmia napisał(a)

Myślałam, myślałam Ale wszystko w swoim czasie. W przyszłym tygodniu mamy urlop, więc może powstanie miejsce pod basen. Zobaczymy, czy pogoda na to pozwoli, bo deszcz może pokrzyżować nam plany.

Co ja czytam? Urlopik się szykuje? Faaaaaaaaajnie Na pewno uda się zrealizować wszystkie plany Trzymam kciuki
Warmia 18:58, 01 cze 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Świetne te pojemniki na kwiecie koło ławeczki.Aż szkoda je stąd wynosić. Wyszła Wam piękna miejscówka To teraz na co czekamy?

Te donice też mi tam pasują, tylko muszę coś jeszcze na tarasie postawić
Teraz jeszcze brakuje mi tam ławeczki, bo ją też zabraliśmy z tarasu.
Warmia 19:02, 01 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Co ja czytam? Urlopik się szykuje? Faaaaaaaaajnie Na pewno uda się zrealizować wszystkie plany Trzymam kciuki

Tak Asiu, będę miała wolne. Już odliczam dni i nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że coś nam wyjdzie z planów, ale jeśli nie to nie zamierzam się tym stresować. Kiedyś trzeba wyluzować i odpocząć.