Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pszczelarnia 14:00, 17 lut 2016

To jeszcze jachtu albo łódki brakuje .
Basilikum 14:06, 17 lut 2016

Lodka byla ale pocielismy M Dostal od kogos i wzial i tak satala i stala jako marna ozdoba ogrodu i jak ja tu przyjechalam to juz byla blee wiec zarzadzilam prace pila lancuchowa
hanka_andrus 14:34, 17 lut 2016

Szkoda, że pocięliście można było w niej ogródeczek zarządzić! Ale już nie ma i nie ma kłopotu. Do wielu rzeczy człowiek się przywiązuje, nie raz bez potrzeby, a z sentymentu.
Skoda za niedługo za rarytas będzie uchodzić!
Basilikum 14:50, 17 lut 2016

Skoda juz teraz jest u nas rarytasem kiedys jak bedzie wiecej czasu to ja troce podrasujemy i zarejstrujemy (musi przejsc przeglad techniczny a to nie latwe u nas) i bedziemy jezdzic nia na Zloty starych automobili teraz jezdzimy traktorem

A lodki juz sie nie dalo urotwac nawet na kwietnik
gobasia 16:09, 17 lut 2016

Izo ! ja czekam na foty grila
Anda 17:04, 17 lut 2016

Hej hej, macham i pozdrawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hanka_andrus 17:18, 17 lut 2016

To zapraszam do nas na slot pojazdów. Zawsze we wrześniu lub październiku.
violka171 18:17, 17 lut 2016

Basilikum napisał(a)
Violu ja nie Basia ale koper mam taki zwykly, nie mam pojecia jakiej odmiany. Dostalam kiedys garsc ziarenek od zaprzyjaznionej dzialkowiczki i zawsze pozwalam kilku roslinkom urosnac i zbieram z nich nasionka. A takie male roslinki wyrywam w calosci odcinam korzonki, plukam, siekam i zamrazam.
Cebule czerwona taka do wtykania w ziemie mam co roku, nie wiem tez dokladnie jaka odmiana, kupuje to co maja w Lidlu albo innym dyskoncie i w miare mi ladnie rosnie.

Mazenko dziekuje za zyczenia. Niedziela sie skonczyla, tak mi szybko ten weekend przelecial. Przyszly tydzien pracowity bedzie.

Tak już dopatrzyłam że chciałam Cie przechrzcić na imię Basia ,przepraszam najmocniej i dziekuje za info ,wczoraj posadziłam pomidory zobaczymy co z tego wyjdzie,zerkłam też na Twoje które stoją pod ścianą domku-pomysłowe miejsce i roslinki piękne
Pozdrawiam serdecznie
Kasiek 18:21, 17 lut 2016

Uwielbiam wypady na pola i w gory quadem Moj stoi w garazu i juz czeka

Sklep Norma zostal odznaczony DLG medalem za najlepszy sklep Bio na targach w Nürnberg.
Zdobyl 148 razy zloto, 54 razy Gold, 12 razy braz.

Kupilam dzisiaj u nich tamaryszka, niestety byl ostatni, wyglada zdrowo.
Basilikum 21:14, 17 lut 2016

gobasia napisał(a)
Izo ! ja czekam na foty grila

Obiecuje, ze zrobie jak chwilke poczekasz. Teraz juz ciemno jest
chwile wolnego czasu potrzebuje, jakos tak mi ostatnie dni pracowicie mijaja.
Wlasnie wrocilam do domu.
Kasa koscielna gra, brakuje jednego rachunku ale pewnie sie znajdzie. No i musimy zwolnic sprzataczke i znow sprzatac sami. Czyli przyoszczedzic musimy troche.

Kasiu bylam w Normie, dalej jej nie lubie. Tamaraszka nie mieli juz, za to kupilam konwali, hosty i cos jeszcze nie wiem teraz dokladnie jak sie nazywa w zadnym znanym mi jezyku Niech sobie te medale dostaja ja u nich kupowac nie bede

Violu wcale sie nie gniewam, mi sie tez to zdarza.

Ewo odmachuje

wykielkowaly mi juz pomidory. Nie wszystkie wprawdzie ale duza wiekszosc. Zrobilam im fotke ale jutro pokaze, bo dzis juz jestem bleee