Lodka byla ale pocielismy M Dostal od kogos i wzial i tak satala i stala jako marna ozdoba ogrodu i jak ja tu przyjechalam to juz byla blee wiec zarzadzilam prace pila lancuchowa
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Szkoda, że pocięliście można było w niej ogródeczek zarządzić! Ale już nie ma i nie ma kłopotu. Do wielu rzeczy człowiek się przywiązuje, nie raz bez potrzeby, a z sentymentu.
Skoda za niedługo za rarytas będzie uchodzić!
Skoda juz teraz jest u nas rarytasem kiedys jak bedzie wiecej czasu to ja troce podrasujemy i zarejstrujemy (musi przejsc przeglad techniczny a to nie latwe u nas) i bedziemy jezdzic nia na Zloty starych automobili teraz jezdzimy traktorem
A lodki juz sie nie dalo urotwac nawet na kwietnik
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
To zapraszam do nas na slot pojazdów. Zawsze we wrześniu lub październiku.
Tak już dopatrzyłam że chciałam Cie przechrzcić na imię Basia ,przepraszam najmocniej i dziekuje za info ,wczoraj posadziłam pomidory zobaczymy co z tego wyjdzie,zerkłam też na Twoje które stoją pod ścianą domku-pomysłowe miejsce i roslinki piękne
Pozdrawiam serdecznie
Obiecuje, ze zrobie jak chwilke poczekasz. Teraz juz ciemno jest
chwile wolnego czasu potrzebuje, jakos tak mi ostatnie dni pracowicie mijaja.
Wlasnie wrocilam do domu.
Kasa koscielna gra, brakuje jednego rachunku ale pewnie sie znajdzie. No i musimy zwolnic sprzataczke i znow sprzatac sami. Czyli przyoszczedzic musimy troche.
Kasiu bylam w Normie, dalej jej nie lubie. Tamaraszka nie mieli juz, za to kupilam konwali, hosty i cos jeszcze nie wiem teraz dokladnie jak sie nazywa w zadnym znanym mi jezyku Niech sobie te medale dostaja ja u nich kupowac nie bede
Violu wcale sie nie gniewam, mi sie tez to zdarza.
Ewo odmachuje
wykielkowaly mi juz pomidory. Nie wszystkie wprawdzie ale duza wiekszosc. Zrobilam im fotke ale jutro pokaze, bo dzis juz jestem bleee