Basilikum
18:09, 31 sie 2015
Irenko jedna na pewno wypuszcza korzonki i nowe pedy. Jutro ma padac
a potem bedzie chlodniej. Wysiadam. Od tych upalow od kilku dni boli mnie glowa i chodze jak jedna wielka mina, lepiej na mnie nie nadepnac, bo wybuchne. Wczoraj dostalo sie mezowi
Marga czjniczek i garnuszki sa spadkiem po tesciowej mojej kochanej. Marnotrawie dorobek jej zycia na dekoracje ogrodowe
. Lubie takie klimaty i jak najbardziej pasuje to moim zdaniem do wiejskiego ogrodu na Bawarii.
Wczoraj bylismy na sredniowiecznym festynie. Bylo super tylko goraco ufff. Chyba mam pomysl na nowa suknie. tylko to takie bardzo pozne sredniowiecze a wlasciwie moim zdaniem juz po, ze nie wiem gdzie ja ubiore hmmm
Dzis w ogrodzie bedzie tyko podlewanie

Marga czjniczek i garnuszki sa spadkiem po tesciowej mojej kochanej. Marnotrawie dorobek jej zycia na dekoracje ogrodowe

Wczoraj bylismy na sredniowiecznym festynie. Bylo super tylko goraco ufff. Chyba mam pomysl na nowa suknie. tylko to takie bardzo pozne sredniowiecze a wlasciwie moim zdaniem juz po, ze nie wiem gdzie ja ubiore hmmm
Dzis w ogrodzie bedzie tyko podlewanie