Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

hanka_andrus 22:32, 30 cze 2016

Zamów takie! Wycieczka po płot, widzę udana, a biegi na super stadionie rewelacja!
Podziwiam, bo nie każdy się zmobilizuje w tym wieku do poprawiania kondycji. Nasi panowie przeważnie poprawiają wykształcenie! Oczywiście mam na myśli wykształcenie na brzuchu!
sylwia_slomc... 00:05, 01 lip 2016

Świetny płot
Basilikum 06:27, 01 lip 2016

Bozga fajnie, ze do mnie zajrzalas nie mam pojecia, kto takie figurki produkuje

Haniu, no moj w druga strone leci, brzucha nie ma nic a nic, z lup by szukac i ciagle sie odchudza. W sobote kolejne biegi, ja biegam rano a M popoludniu.

Sylwia od dawna o takim marzylam. Troche problemu mamy z brama wjazdowa, bo chcemy automatycznie otwierana i musimy rame metalowa obut´dowac sztachetami. Wczoraj sie najezdzilismy za otwieraczem do tej bramy.

W ogrodzie sie dzieje a ja nie mam na niego czasu. W kazdym badz razie dzis na biad bob. Wyrosl juz Taki wielgasny
i fasolka drugi raz siana tez pieknie rosnie tym razem
hanka_andrus 07:57, 01 lip 2016

Inwestycje u Ciebie, ale płotek będzie boski! I już masz ogrodowe zbiory! Gratki!
I szybkiego biegu dla obydwu zawodników!
gobasia 12:31, 01 lip 2016

Basilikum napisał(a)
Dalej nie mam czasu
ach

wczoraj bylismy wybierac plot, bedzie taki

potem bylismy w stolicy, m biegal w zawodach a ja wachalam lipe

Lipy rosy wokolo stadionu i tak oblednie pachnialy, ze az mi sie w glowie krecilo

a dzis mialam wolne i ualo mi sie troche posprzatac

zapach lipy niesamowity,ale lipa jest śmieciuchem...wem coś o tym bo u mnie rośnie prawie przy schodach wejściowych

Płotek rewelka ,przypomniał mi się Kargul i PawlaK

A tych cudnych wycieczek to Ci jednak zazdroszczę jak długo mieszkach w Bawarii?
Anda 16:25, 01 lip 2016

Świetny płot wybraliście. Kurczę, drogie są te płotki. Do mojego domu niestety taki nigdzie nie pasuje. U Ciebie bób a u mnie kalarepka obrodziła i sałaty maślanej przejeść nie możemy I z tego sie bardzo cieszę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 16:25, 01 lip 2016

Basiu kilka dni temu minelo mi 11 lat

Lipy nie mam na posesji ale w razie czego wiem gdzie rosie taka z ktorej moge sobie kwiatow urwac

Na plot sie bardzo ciesze, bo Taki sobie juz dawno wmarzylam i wreszcie znalezlismy producenta i to calkiem bliskko nas. Narazie bedzie wjazd ogrodzony taka dluga czesc przy drodze w miare fuduszow zrobimy w przyszlym roku alebo za dwa lata
Basilikum 16:30, 01 lip 2016

Ewa salaty tez przejesc nie mozemy, juz czesc nam wrosla. Wyladuje na grzadce jako kwiatek
Ja mam stara chalupe to mi tez za elegancki plot nie pasuje. A cana no coz tak sobie policzylismy, ze ten kawalek z brama wjazdowa bedzie cos kolo 2 tys kosztowal
Anda 16:34, 01 lip 2016

Mi sałata nie kwitnie. Nie wiem nawet, czy ma do tego predyspozycje, bo to Pflücksalat.
Inwestycja niezła, ale na pewno sie opłaci, bo te płoty są z bardzo dobrego drewna podobno i dlatego ta cena.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 20:11, 01 lip 2016

z kasztanowego drewna bedzie nasz plot, nie trzeba go malowac, bedzie Taki surowy

Fotek tez nie mam kiedy zrobic, wylecialam na chwile z aparatem w lapie i cos pstryknelam

wlasnie wrocilam z Austrii i lece podlac pomidory i cos jeszcze co mi wpadnie pod konewke. Kupilam wczoraj bialego orlika i musze go posadzic. I deren jadalny kupilismy, by ten nasz nie byl Taki samotny ale posadzic go juz tez czasu nie ma