Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Basilikum 19:31, 02 lip 2016

u nas dzis bylomiedzy 20 a 24
w trakcie rannych zawodow zachmurzone i kropilo tak leciutko. Po mistrzostwach w landshut padalo ale nie bardzo ulewnie. Troche slonka tez czasami bylo.
Moje zakupy

ten zolty kwiatek to nachylek, po naszemu nazywa sie Mädchenaugen czyli oczy dziewczynki Kosmosy juz posadzilam kolo pysznoglowki rozowej a nychylek w rogu w nowej rabacie przy wjezdzie

No i mistrzowie

nastepne zawody za tydzien
hanka_andrus 20:31, 02 lip 2016

Super! Jeszcze raz gratuliren!
Kasik 20:38, 02 lip 2016

Zakupy super, ale bardziej super wynik Mężusia.
Podziwiam Was za to bieganie- ja jestem mocno statyczna- nad czym ubolewam.

U nas dziś piękny deszczyk, taki co pada już którąś godzinę, ale delikatnie i równomiernie. Bajeczka.
Kasiek 20:39, 02 lip 2016

Brawo nasi i...Twoi
Gruszka_na_w... 20:51, 02 lip 2016

Wciąż wzdycham do tego Twojego chabrowego stoliczka i krzesełek Bardzo udane zakupy zrobiłaś. Gratulacje za piękny bieg!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Basilikum 21:07, 02 lip 2016

kasiu bo najgorzej to jest zaczac a jak sie juz ten pierwszy krok zrobi to juz sie biegnie az do mety. ja tez cale zycie statyczna bylam az mnie M zmotywowal. Najpierw jezdzilam z nim na treningi i szlam na spacer, potem kupilam kije a potem mi nasza druzyna kije z glowy wybila i namowili mnie na bieganie. No a potem to polecialo. Fajnie tak na zawody cala paczka jezdzic.
Deszczyk tez mamy podlewa. Wlasnie zrobilismy obchod ogrodka ale za daleko nie dotarlismy.
Kasiu Haniu

Gruszko musze farby dokupic i beda kolejne elementy. A zakupy byly by wiekszy gdybym swoim autem byla i miala wieksze rece. Tylko tyle mi sie w pudelku zmiescilo. Najbardziej ciesza mnie kosmosy. Dlugo ich szukalam i nigdzie nie widzialam a tu bach w zwyklym dyskoncie i pieknej cenie i to czekoladowe na dodatek. Ponoc pachna czekolada w cieple dni

Na dobranoc Georg
violka171 22:34, 02 lip 2016

Witam poczytalam zaleglosci i gratuluje zwyciezcom!!!!!!!!!!!
Izuniu płotek cudowny a te figurki-zakochać sie mozna od pierwszego wejzenia,
super skalniaczki w garnku
pozdrawiam cieplutko
Basilikum 13:21, 03 lip 2016

Viola
jak Bogus nie znajdzie to oczywiscie, ze Ci zamowie nasionka
Basilikum 21:27, 03 lip 2016

Dzis leniwy dzien, no moze nie calkiem leniwy, bo wywiozlam dwa wozki chwastow ale robilam to co lubie. Dosadzilam reszte nowych roslinek. Powoli robi sie pelniej na rabatkach. mszyce o malo nie zjadly nam jablonek. Dopiero duzis je zauwazlam. Gapa taka ze mnie. Juz opryskalismy.

Ciasto truskawkowe ez bylo ale juz prawie nie ma
Pare fotek tez zrobilam, bo tyle sie dzieje ale sa na karcie, ktore tu nie chodzi
Anda 21:32, 03 lip 2016

Jej, jaki słodki kotek To Wasz?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies