Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Kindzia 08:38, 28 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)

Boże to Kasia woli oglądac dziury nornic niz lawendę???

Bogdziu Najchętniej to już bym nigdy w życiu nie zobaczyła dziury po nornicy, ale tak jak widzę, to mogę odpowiednio wcześnie zadziałać, tz. przed zeżarciem całego korzenia róży przez te paskudy. A lawendy mi w tym przeszkadzały
I zaraz to przekleję też do Ciebie
Sorry Viola, że u Ciebie

U mnie lawenda rosła w kompostowej ziemi bardzo blisko róż, dostawała z linii tyle samo wody co róże i radziła sobie bardzo dobrze. Wiosną dostawała dolomit tylko. Ale cieszę się, że jej się pozbyłam. Niech sobie dalej dobrze rośnie w innym ogrodzie
Basilikum 13:07, 28 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Sorry Viola, że u Ciebie

Mow mi Izabela
hihi
Basilikum 18:26, 28 wrz 2016

bylam u dok i mam pozwolenie na biegnie ale w bndazu takim specjalym narazie. mam tez rowerem jezdzic duzo i uwazac przy racach ogrodowych, by nie zginac nogi w kolanie zabardzo, tak pod katem prostym mma byc. Mam zalecony stoleczek albo klekanie na jedno kolano. No i tbletki jkies mam na odbudowe czegos tam chrzastki chyba.

A ze do doka musialam troche czekac wiec po drodze wpadlam do sklepu z maerialami i kupilam taki

bedzie z tego siedzenie i poduszki a lawe
violka171 20:15, 28 wrz 2016

Basilikum napisał(a)

Mow mi Izabela
hihi

ha ha ha
violka171 20:15, 28 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Bogdziu Najchętniej to już bym nigdy w życiu nie zobaczyła dziury po nornicy, ale tak jak widzę, to mogę odpowiednio wcześnie zadziałać, tz. przed zeżarciem całego korzenia róży przez te paskudy. A lawendy mi w tym przeszkadzały
I zaraz to przekleję też do Ciebie
Sorry Viola, że u Ciebie

U mnie lawenda rosła w kompostowej ziemi bardzo blisko róż, dostawała z linii tyle samo wody co róże i radziła sobie bardzo dobrze. Wiosną dostawała dolomit tylko. Ale cieszę się, że jej się pozbyłam. Niech sobie dalej dobrze rośnie w innym ogrodzie

nie stresuj się u Izy piszesz
violka171 20:17, 28 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
bylam u dok i mam pozwolenie na biegnie ale w bndazu takim specjalym narazie. mam tez rowerem jezdzic duzo i uwazac przy racach ogrodowych, by nie zginac nogi w kolanie zabardzo, tak pod katem prostym mma byc. Mam zalecony stoleczek albo klekanie na jedno kolano. No i tbletki jkies mam na odbudowe czegos tam chrzastki chyba.

A ze do doka musialam troche czekac wiec po drodze wpadlam do sklepu z maerialami i kupilam taki

bedzie z tego siedzenie i poduszki a lawe

materiał super,bardzo ładny
ciesze sie ze wybralaś sie do lekarzyka ,wyleczysz kolanko i będzie jak nowe
Basilikum 21:12, 28 wrz 2016

Viola no musi byc jak nowe, bo ja chce biegc

dzis nie bylam w ogrodzie. W domu tez palcem nie ruszylam Bylam u sasiadki na plotkach
violka171 21:16, 28 wrz 2016

Czas na odpoczynek też musi być
oszczędzaj sie zwłaszcza teraz
hanka_andrus 21:43, 28 wrz 2016

Też w ogrodzie nie byłam, oszczędzałam się, no i miałam wymówkę dla siebie: przecież pada i jest sztormowa pogoda.

Miłego wieczoru.
Milka 17:28, 29 wrz 2016

Iza, sprawdzałaś czy kwitną na skalniaku te rozplenice ode mnie???