Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

pestka56 23:12, 09 lut 2017

Znalazłam
Plac ma 800m2.
Drenaż (rurki drenarskie i piasek), na to włóknina, potem piasek i warstwa tłucznia (wielkość 1-3 cm) a na nim znów piasek i ścinki gumowe. Razem wyszło prawie 7tys.

Linki:
http://re-volta.pl/forum/index.php?action=printpage;topic=220.0
http://www.ottosport.de/public/pl/produkt/maty-perforowane-otto
http://www.semag.pl/wyroby-gumowe/gumowe-hodowlane.html

Nie wiem czy to się u Was nada, ale piszę, bo może dzięki temu coś wymyślićie.
Basilikum 12:34, 10 lut 2017

Kasiu dziekuje, pokaze M. Musimy tam cos zribic, bo bloto straszme a wejscie jest od polnocnej strony i zawsze cien jest wiec trwa bardzo dlugo az tam wyschnie.

Dzis przymrozilo jeszcze raz, tak jak sobie zaplanowalismy mam nadzieje, ze garaz juz stoi na swoim miejscu
MirellaB 16:26, 10 lut 2017

Basilikum napisał(a)
na tasme klejaca, zrobilam takie koleczko z tasmy i tasme na szybe a na to motylka, tk, ze tej tasmy nie widac

Aaaaaaa dobry pomysł
Basilikum 16:37, 10 lut 2017

tylko tasma musi dobra byc i motylek nie za ciezki. Moj jeden byl z grubszego kordonka i ten odpadl
Basilikum 18:51, 10 lut 2017

dzis dostalam od praktykantki prezencik zrobli na zajeciach w szkole dla swoich opiekunek kosmetyki. Wszystko z naturalnych skladnikow.

w skladzie
- mydlo lewendowe,
- balsam do ust z maslem kakaowym,
- piling do rak,
- krem do ciala z Shea.
pestka56 23:32, 10 lut 2017

WOW, super
Basilikum 09:19, 11 lut 2017

kazalam jej przyniesc przepisy
mydlo pachnie zabojczo

ogladaliscie zacmienie ksiezyca?
mi sie udalo o 24 zerknac. Bardzo chcialam o 1 ale przespalama a o 2 naszly na niego chmury i juz nic nie bylo widac ani ksiezyca ani zacmienia
10:51, 11 lut 2017
Te chmury przyniosły niestety śnieg od Francji, znowu jesteśmy porządnie zasypani, a już było zielono. Miałam nadzieję, że już tak zostanie.

W nocy Księżyc był bardzo jasny, ale nie wiedziałam o zaćmieniu, za to o 24.zauważyłam nowy wątek Hani, a to zwistuje wiosnę ☺
gobasia 11:20, 11 lut 2017

Nie oglądalam zacmienia bo spałam jak suseł...a na razie jest ziąb jak jasna cholera...ale slonko nieśmiało zaczyna wygladać

wykorzystaj zimno ,smaruj się i zrób sobie domowe spa zobaczymy jak działają ,kosmetyki oczywiście
12:02, 11 lut 2017
Prezent wart pochwalenia Daj znać jakie efekty.Super są takie naturalne kosmetyki,zero chemii.

Zaćmienia księżyca nie oglądałam,nie wiedziałam nawet,że jest ;( A siedziałam długo.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies