Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

AniMa 14:11, 01 mar 2017

Łowieckie serduszko - no boskie, piękne, śliczne, cudne...ach
dana1s 14:17, 01 mar 2017

Ale cudowności pokazujesz.
Jesteś bardzo zdolna, podziwiam
14:25, 01 mar 2017
To ja czekam na oprawienie łowieckich Już wiem,że będą konweniowały z całością
Basilikum 15:39, 01 mar 2017

o mnie zawsze w szkole nauczyiele mowili "Zdolna ale len" hihi
dziekuje za komplementy.
Tak sobe mysle, ze to w sumie nie zdolnosci, tylko cierpliwosc potrzebna. poprostu kopiuje wzor stworzony przez innego zdolnego czlowieka

bylam na zakupach, kupilam welne. Bede konczyc dzis czapke

no i oczywiscie zachaczylismy o budowlany z dzialem ogrodniczym. W planie byly farba a do koszyka wskoczylo jeszcze 9 bukszpanow po 1€ za szt wysokosc 40 cm troche je bedzie trzeba przyjac ale mysle, ze bedzie z nich ladna obwodka
15:42, 01 mar 2017
No i lubię takie zakupy budowlane co to zmieniają się w ogrodnicze
Mój M jak jedzie po budowlankę to też najpierw obchodzimy jego dział a potem lecimy w mój co by było sprawiedliwie i po równo
15:47, 01 mar 2017
W "Toom" bukszpany drogie były i brzydkie,nie robiłam zdjęć.Wydaje mi się,że przymarznięte.
Ale stały całe regały zafoliowane,zajrzałam w każdą dziurę by dojrzeć co tam mają.
Były magnolie,hortensje,wszelkie krzewy,powojniki,róże.Dużo było tego dobra

Basilikum 16:41, 01 mar 2017

ale ich obfocilas
oje buksy do najpiekniejszyh nie naleza ale jak je podetne wiosennie to na pewno beda ladne za rok nie bedzie widac, ze po 1€ byly

bylam biegac, wiatr taki, ze mnie w druga strone pchalo
16:46, 01 mar 2017
Izabela żałowałam,że nie mam aparatu jak James Bond w guziku hahaha

Bukszpany po 1 e to żal było nie brać,dobry uczynek zrobiłaś
jolusia 18:44, 01 mar 2017

Witam. Przybywam z rewizytą i w podzięce za cenną radę dotyczącą regulaminu... pamięć jest jednak zawodna... Poprawiłam swoje posty zapraszam na spacerek...

Pozdrawiam i jeszcze u Ciebie troszeczkę pospaceruję...
Basilikum 19:01, 01 mar 2017

Jolus od rana sie wybieram do Ciebie i nawet bylam chwilke ale tak szybko przelecialam fotki i nic nie napisalam. Jakis takie mam dzis glupi dzien, ze nigdzie nic konkretnego nie zrobilam.
W ogrodzie nic, w domu nic. Potrenowalam tylko rzetelnie i na spacerze bylam. Zaraz wstawie fotki ze spaceru