Kupiłem do kompozycji melodii traw 4 żywotniki w kształcie jaja o ile pamiętam to Aurea Nana, zbliżamy się do realizacji tej skarpy, która trochę prostuje heheh
Może uda się fotki wrzucić na koniec weekendu, bo liczę na Twoją wizję obsadzenia tej części ogrodu
Myślę że w weekend będę bardzie online wiec podzielę się swoimi skromnymi spostrzeżeniami
Mus jechać do naszej szkółki może w sobotę bo mam sporo dziur na rabatach które koniecznie trzeba czymś uzupełnić
Niektóre gatunki róż mają taki właśnie nabłyszczacz na listkach, co dodaje im dodatkowego uroku...Trzymam kciuki za realizację skarpy...Będę zaglądać...
Widzę, że weekend jak zawsze pracowity, ani chwili wytchnienia. Dużo siły i choć lekkiego wiatru, bo u nas nie ma czym oddychać, przez co prace ogrodowe odbywają się w godzinach rannych i późnowieczornych.
Widzę, że weekend jak zawsze pracowity, ani chwili wytchnienia. Dużo siły i choć lekkiego wiatru, bo u nas nie ma czym oddychać, przez co prace ogrodowe odbywają się w godzinach rannych i późnowieczornych.