L00zak
22:54, 03 wrz 2015

Temat ławeczki odkładam na razie na bok, jednak lubię subtelne połączenia stylów, oczywiście nie zawsze to musi do siebie pasować, czasem tą granicę można niepozornie przekroczyć i jest kicz, ale jak zobaczycie w jakim stylu jest budynek gospodarczy to może inaczej na całość popatrzycie, domek jest taki sam, jak chatka "Jasia i Małgosi" a ogród robię w prostych liniach, nie każdy na to spojrzy pozytywnie, każdemu podoba się co innego i należy to uszanować, bo po to jest też to forum, aby przyjmować krytykę, ale przyjmować ją pozytywnie, tak jak staram się to robić.
Z założenia mimo, że ukierunkowany byłem w ogród minimalistyczny, już połączyłem style, wiejskiej, góralskiej chatki z nowoczesnymi prostymi liniami.
Jutro zobaczycie to połączenie - bocznej ściany góralskiego garażu z prostymi liniami rabat.
Dla mnie ten budynek jest dopełnieniem ogrodu i mnie się to podoba, ale zapewne nie każdego zachwyci.
Najważniejsze, że staram się od Was uczyć i pozytywnie, konsekwentnie wyrzucać swoją energię w nazwijmy to projektowanie mojego zakątka, bo o to chyba Nam chodzi

Ale się rozpisałem hehehe