Nie wiem, czy już zwolniona, co prawda najedli się za cały rok, ale jak mi będą marudzić, to chyba jeszcze upiekę Jak zdążę, bo jeszcze chcę jedną lub dwie brzozowe choinki upleść
Ja się za pieczenie dopiero zabiorę, a u Ciebie już wyjedliUpiekłam dopiero pieczeń rzymską dla chłopaków, dziś mam piec ich chlebki.....jutro plan na ciasta....bo w środę to już pomału do wigilii muszę szykować bo chłopaki bez glutenu i zbóż i jeszcze czego innego....więc gotuję Im osobno, piekę zresztą też oddzielnie dla Nich , a oddzielnie nam, a palniki tylko 4 i piekarnik jeden
Bardzo lubię peleargonie, ostatnio chciałam coś zmienić na tarasie, więc były umnie heliotropy i stokrotka afrykańska, a dzięki Twoim zajawkom znowu chcę pelargonie na tarasie...ooo czuję, że stracę głowę jak zobaczę p. tulipanowe
Wesołych Świąt Ci życzę Małgosiu
Pracy masz niesamowicie dużo, ale i przepisy masz pewnie ciekawe i zdrowe
Ja mam fajny przepis na ciasto czekoladowe bez mąki, mogę Ci zapodać, gdybyś potrzebowała Fajny, bo smaczny, szybki i wychodzi z zamkniętymi oczami
Ja stwierdziłam po tym upalnym lecie, ze u mnie królować będą bakopy....rośliny nie do zabicia.....nawet jak już się wydaje , że uschły podlewasz i odżywają do tej pory jeszcze mam na balkonie