Ja byłam dziś rano w markecie nasionka oglądać.
I z ciężkim sercem wyszłam, bo ja to już wszystko mam... Żadnych wielkich kwiatowych nowości w nasionkach nie znalazłam.
Dobrze, że od forumowiczów mam sporo ciekawych nasionek, bo bym się załamała, nie mając nic do wysiewania
Ale kolekcja....nie dziwie się, że już nie masz co kupić ...w zwykłych sklepach tylko najbardziej popularne roślinki sprzedają....nietypowe tylko w necie....ale pewnie i te już dawno u Ciebie rosną.
A co fajnego dostałaś do wysiania?
też jestem ciekawa co będziesz wysiewać ja sprawdzałam ofertę firmy P w internecie i faktycznie jest większa niż u mnie w sklepach, mają siedzibę w Krakowie i tam też można kupić, przypuszczam, że jednak to wszystko masz dziękuję za namiary na sklep, a co to za różyczka, którą chcesz kupić ?
Spakowałam nasiona tylko wybranych kwiatuszków, takich jak: len trwały, drakiew, liatra biała i fioletowa, mikołajek, dzielżany, przegorzan, nikandra, trojeść bulwiasta, aminek oraz traw: brązowej, stipy, rozplenic oraz dyni Marina di Choggia, fasoli Black Turle, hyzopu oraz pomidorki.