No same się wprosiły Mam jeszcze kardy na rabacie, te sama tam posadziłam. Musze zdjecie dziś zrobić. A na bylinowej jarmuż się panoszy - i tam jest bardzo dorodny
Ewuś, ja to samo myślę, gdy oglądam zdjęcia Twojego ogrodu!
Ale Ty chyba jeżdzisz czasami w nasze strony... Jeśli tak, to ja byłabym przeszczęśliwa Cię gościć
Na pomidorki pod domem maż na szczeście coraz rzadziej się krzywi, drugi rok tam są. Też zbierałam w tamtym roku do przymrozków, a gdyby nie one, to i do grudnia by chyba były.
zapach kolendry potwierdzam... żaden zapach, s...dek
może być na rabacie, ale w miejscu, gdzie nie będzie dotykana przy przechodzeniu...
no i trzeba nad nią panować, bo sama się wysieje zgodnie z nazwą - siewna jest bardzo bardzo...
czyli czary odprawiasz klasyczne... ja tylko nie ściółkowałam... no ale od tego zaraza nie właziła chyba
Od tego na pewno nie. Sprawdzam też komunikaty o zarazie w okolicy: https://piorin.gov.pl/sygn/start.php
W tamtym roku była ogłoszona w mojej gminie, ale u mnie jej na szczęście nie było
Piękne połączenie główkowatych z Bonicą i lawendą.
I ja się zastanawiam, na co mi ścieżka w warzywniku z cegły skoro jej nie ma, bo zakryta przez cukinię.