Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Milka 15:40, 11 lip 2016

margaretka3 napisał(a)

Ja musze znowu przecinkę liści zrobić, gąszcz mam zbyt wielki w pomidorach. Na tak to jest, jak trzeba upychać. Kto to widział pod balkonem posadzić 60 krzaczków
Róża Patricia Kent bardzo mi się podoba. Długo trzyma kwiat.

Śliczna, jak i koperek z czosnkiem; kwiecia masz full teraz
mnie sporo siewek zjadły ślimaki, coś jeszcze wschodzi, ale co z tego, jak pąki zżarły
Milka 15:42, 11 lip 2016

margaretka3 napisał(a)
Rabaty przed ziołownikiem od strony domu.

Na bogato pewnie też super pachnie tam
Konieczki 15:46, 11 lip 2016

Wiem bo mi kwitnie

Gosiu trytomy się przyjeły po przesadzce - niestety zima była dla nich okrutna w tym roku i prawie całość wygniła (śmiem twierdzić że odbiły z kłącza) więc będzie jak ulał dla Ciebie do ognistej (tylko się rozmnożyć muszą )

A kadry Toje i Pszczółki cudowne (kurde czy ja mówiłam ze miałam nie mieć kwiecia w ogrodzie tylko same trawy?) No cóż kobieta zmienną jest

Pozdrawiam

ps. O ja niemądra byłam z tym krwawnikiem (czy jak się to zwie )
AgataP 18:18, 11 lip 2016

Jak zwykle Gośka wchodzę i wzdycham do Twoich rabat, masz jeszcze tyle miejsca do sadzenia, ja już kończę bylinówkę... ostatnie dosadzenia i czekam na efekty. Już miejsca brak. Przenoszę się w otchłanie Mordoru
AgataP 10:30, 12 lip 2016

Małgoś, ale zapytam już u Ciebie nie u Pszczółki - świdośliwę Obelisk akurat myknęłaś?? czy inną odmianę ale świdośliwę... wszędzie jest napisane że lepsza od borówki, ale to może być tylko chwyt reklamowy
Konieczki 11:43, 12 lip 2016

Małgosiu wpadniesz do mnie bo potrzebuję Twojej pomocy
mira 22:43, 12 lip 2016

Dzisiaj robiłam porządek w doniczkach i wywaliłam to co nie wsadziłam i leżało - coby wstydu nie było - jak ja się cieszę na piątek nawet wysiałam dziś sporo nowego, bratki ostrogowca, laki a na warzywkach buraczki, koper i fasolkę - doping dostałam pomimo że u mnie nadal suchutko wszystko mnie omija.

pozdrawiam
abiko 12:11, 13 lip 2016

Gosia, jak mi pomidorom liście kręci, to chyba niedobrze Pryskamy?
Sylvana 12:44, 13 lip 2016

Gosiu dawno nie zaglądałam bo teraz rzadko na forum bywam...na nadrobienie wszystkiego nie mam szans...kilka ostatnich fotek przejrzałam....cudnie kolorowo...przypomina mi się ogród dziadka z dzieciństwa...pachnący i kolorowy

Pytałaś mnie kiedyś o trytomę
Myślałam, że moja nie przeżyła i kupiłam kłącza w L. kiedy wyrosły pojawiła się także moja zeszłoroczna....teraz kwitnie i ma się dobrze a nowe nabytki nadal w donicach, bo czasu nie mam żeby im miejsce zrobić...jeszcze trochę muszą przeżyć

Pozdrawiam
abiko 10:21, 15 lip 2016

Gosia, czy u Ciebie w tej szkółce nie można spotkać świecznicy może? U mnie nie ma..szukam