Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

iwka 10:51, 12 wrz 2016

Hej Gosiu, dawno mnie nie było u Ciebie ale dzisiaj muszę opowiedzieć Ci historię dotyczącą Twojego kosmosu siarkowego u mnie. W sobotę podlewam sobie ogródek, jedzie jakiś gościu rowerem, zatrzymał się i nerwowo zagląda przez ogrodzenie, krzyczy do mnie : to warszawianka ? nie wiedziałam o co chodzi a on nadal te pomarańczowe to warszawianka ??? Mówię że kosmos siarkowy a on nadal że warszawianka więc podchodzę i mówię wejdzie pan i zobaczy z bliska bo ja się nie znam. Żebyś widziała jego reakcję, złapał ten rower, prawie biegiem go prowadził, był jak w amoku. Podleciał do kwiatów i krzyczy tak to warszawianka, warszawianka Oczywiście nazbierał sobie nasion i pojechał, a buźka mu się cieszyła że hoho

abiko 11:00, 12 wrz 2016

A widzisz Gosia.. nazbieraj i mi nasionek kosmosu siarkowego oki?
margaretka3 11:25, 12 wrz 2016

iwka napisał(a)
Hej Gosiu, dawno mnie nie było u Ciebie ale dzisiaj muszę opowiedzieć Ci historię dotyczącą Twojego kosmosu siarkowego u mnie. W sobotę podlewam sobie ogródek, jedzie jakiś gościu rowerem, zatrzymał się i nerwowo zagląda przez ogrodzenie, krzyczy do mnie : to warszawianka ? nie wiedziałam o co chodzi a on nadal te pomarańczowe to warszawianka ??? Mówię że kosmos siarkowy a on nadal że warszawianka więc podchodzę i mówię wejdzie pan i zobaczy z bliska bo ja się nie znam. Żebyś widziała jego reakcję, złapał ten rower, prawie biegiem go prowadził, był jak w amoku. Podleciał do kwiatów i krzyczy tak to warszawianka, warszawianka Oczywiście nazbierał sobie nasion i pojechał, a buźka mu się cieszyła że hoho

Ale świetna historia! Pana uszczęśliwiłaś nasionkami Ciekawe, dlaczego mu sie tak spodobały.
margaretka3 11:25, 12 wrz 2016

abiko napisał(a)
A widzisz Gosia.. nazbieraj i mi nasionek kosmosu siarkowego oki?

OKI
tulucy 13:30, 12 wrz 2016

Gosiu to ja też o kosmos siarkowy poproszę a może Ty chcesz nasionka żółtej cynii? Albo białej jarzmianki?

Moja werbena hastata kwitni i na biało, i na fioletowo udało się
Agania 13:38, 12 wrz 2016

Gosieńko jak miło, że Cię poznałam u Alinki, piękne zdjęcia sobie poogladałam, aminek jest bardzo fotogeniczny i ty też

Przetwórstwo idzie Ci całą parą...imponujące plony

Zostawię jedno zdjątko na pamiątkę:
Urszulla 16:03, 12 wrz 2016

Miło było Cię poznać u Alinki robisz fantastyczne zdjęcia, to na pewno już wiesza w Twoim ogrodzie chyba muszę zatrzymać na na dłużej w któryś dzieńtak na szybko przypomniałaś mi o jarzmiance
Gruszka_na_w... 16:14, 12 wrz 2016

Dla mnie Gosiu, to Ty byłaś/jesteś/ będziesz tą magiczną siłą dla nasionek. Cuda z nich wyczarowujesz. Zapewniam niemy (póki co na forum efektów dźwiękowych nie da się wytworzyć) podziw dla Twojej cierpliwości i jej efektów na rabatach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
iwka 16:20, 12 wrz 2016

margaretka3 napisał(a)

Ale świetna historia! Pana uszczęśliwiłaś nasionkami Ciekawe, dlaczego mu sie tak spodobały.
mówił że u niego w domu rodzinnym zawsze rosły i jak je tylko zobaczył to od razu je poznał sentymentalna sprawa
Juzia 16:40, 12 wrz 2016

Gosia to Ty w tej kraciastej sukience???