Ogromne zmiany w ogrodzie Rabaty pięknie się zagęszczają
Lubię takie porównania .... kiedyś i dziś
Trzymam kciuki za kamasje Ja wybieram się po nie w piątek Nie wykup wszystkich
Tak mnie zaciekawiłaś tym dżemikiem pomarańczowym, że postanowiłam sobie taki zrobić.
Upiekłam dynie w piekarniku, dodałam sok z pomarańczy, z połówki cytryny, wanilię trochę cukru brązowego, zagotowałam, zmiksowałam, oszukałam rodzinę, że to z pomarańczy tylko, popróbowali, powiedzieli, że dobre no to do słoików
A Ty jak robisz?
Kwiatek powitalny przecudnej urody
Pozdrowionka
Oo to i u mnie podobnie, ale jak jest pyszne, więcej dla mnie... jak nie chcą, nie muszą
leczo też tylko ja jem... patisony marynowane też ja... dynię... też tylko ja wychodzi na to że nieźle się objadam
przepis wyślę wieczorem
Rzeczywiście zaczarowany jakiś ten Twoj kuklik. To poczekaj, w przyszłym roku będzie niebieski
Dwa, ale jeden miał tylko jednego zielonego listka. Ale przecież uprzedzałaś, że marne
Reniu, ależy Ty szybka jesteś! Ja nie zapiekam w piekarniku, zawsze pokrojoną dynię dawałam do garnka, z niewielką ilością wody, żeby się rozgotowała. Ja zamierzam dodać galaretkę pomarańczową idę na łatwiznę
Ja się przyznałam, co to za dziwy robię, maż stwierdził, że nie nadąża za mną
Fajna ta ognista rabata . Szczególnie o tej porze roku, takim lekko zamglonym powietrzu, ślicznie się prezentuje . U mnie najżywsze kolory w warzywniku tzn. dużo żółtego i pomarańczowego. Może dodać jeszcze trochę czerwieni?