Przed chwilą miałam wszystko rozpisane przycisnelam na fotkę i wsiąkło.
Więc tak Danka kosaciec ostrolistna może na którejś focie jest on to raczej nie zniszczalny.
Krwawnica nie widzę, chociaż może się pokazać później to wszystko zależy jakie Grzegorz wysłał sadzonki
Tak wygląda
Nie widzę komornicy błotnej,mięty błotnej, panteforii..., oczeret sztuk... Donica na 3 focie; jeżogłówka... Może być musisz obserwować czy wyrasta bo ma podobne liście jak na pozostałych fotach. Tatarak na przed ostatniej i ostatniej focie, czermień bo... Też nie widzę. Tam chyba jest pałka wodna jeszcze wygląda mi na 2 pierwszych fotach.
Tatarak już pisałam liść rozetrzeć jak pachnie to tatarak.
Nie wsadzają do donic tylko wsadz przy brzegu i przysyp kamieniami. Jak będą w donicach to później ich nie wyciągniesz będziesz się mordować jak z trawami.
Danusiu posadz wszystko na gl od 10 cm niech rośnie i musisz obserwować. Nie wiem w jakim stadium rozwoju były te sadzonki może one jeszcze wyrosną. Szkoda, że nie wsadziłas jak dostałaś od razu do oczka. To są rośliny które przetrzymują największe mrozy. Właśnie jak maja ciepło to mogą wygnic.
Danko, widoczki super, a kwitnące róże zachwycają
Wpadł mi w oko świerk-zwis, fajny, taki wąski i te wiszące szyszki
A wielkie kępy przetacznika i szałwii robią wrażenie
Dojrzałam króla
Jestem zła na drzewko, kupione jako czerwony buczek, a chyba to jest grab, bo stracił kolor
I rozwalił mi wizję czerwonego punktu pod płotem