Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

dominika_ 11:34, 11 lip 2016

I zadowolona ze wszystkich, które Ci przesłali?
olga80 13:46, 11 lip 2016

dominika_ napisał(a)
I zadowolona ze wszystkich, które Ci przesłali?

z tych w zeszłym roku co zamawiałam byłam zadowolona teraz jeszcze przesyłki nie otrzymałam.
olga80 13:48, 11 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Tereniu, powiem krótko WOW! Ta rabata po prostu... no piękna jest i tyle A kancikiem się nie martw, mi też nie do końca wychodzi

bardzo dziękuję

są jeszcze miejsca do poprawki, rośliny do przesadzenia,ale i tak podług tego co było w zeszłym roku to jest cud miód malina
olga80 13:50, 11 lip 2016

anabuko1 napisał(a)
Piękna ta rabata , taka kolorowa, różnorodna. Suuper!!!
Piękne też masz odmiany róż.A ta Laguna potem tez kwitnie ??Tz, przez całe lato ???

dziękuję

Lagunę mam młodziutka i ciągle kwitnie bardzo jestem zadowolona z niej i pachnie i kolor ...
U Iwonki Ewa Bacowa pisała o Sweet lagunie obejrzałam w necie i też jest piękna jak znajdę dla niej miejsce to też zamówię
Milka 17:11, 11 lip 2016

Laguny wyhodowałam z patyka, po 2 latach zakwitły, jedną mąż wykopał, osłabła, ścięłąm młode gałązki z pąkami i liczę, ze odbije, ale jej wygląd mnie teraz nie cieszy, chyba nie wytrzymam, jakąs kwitnącą wsadzę, a ją na reanimację wyślę
Milka 17:12, 11 lip 2016

olga80 napisał(a)
W piątek i w sobotę miałam gości w tym 5 dzieci a to już wyzwanie,nie było czasu na O a bardzo tęskniłam za Waszymi ogrodami.Forum jednak uzależnia.
Kolejny liliowiec a muszę pochwalić się,że zamówiłam kolejne 2 do mojej mini kolekcji

Ascot ciągle w formie

hertiage

i moje lilie mają ok 1,60 i ponad 50 kwiatków

Tereniu, toż to drzewo liliowe, pewnie odmiana drzewiasta???
Ewik 17:52, 11 lip 2016

makkasia napisał(a)
Dostałaś wyjątkowo dobrą sadzonkę Ascot ma mnóstwo kwiatów, coraz bardziej przekonuje mnie teoria, że u róż bardzo ważna jest jakość sadzonki, Twoja ascot jest znakomita

Potwierdzam , moje 2 sezon i takie byle jakie są i tylko fotki innych powstrzymuja mnie przed wywaleniem, dopiero ostatnie 3 kwiaty jako tako wyglądały
Ewik 17:55, 11 lip 2016

Ogród pięknieje w oczachjak chcesz mam kilka liliowcow i będę je przenosić po kwitnieniu to z chęcią się podzielę
olga80 22:22, 11 lip 2016

Milka napisał(a)
Laguny wyhodowałam z patyka, po 2 latach zakwitły, jedną mąż wykopał, osłabła, ścięłąm młode gałązki z pąkami i liczę, ze odbije, ale jej wygląd mnie teraz nie cieszy, chyba nie wytrzymam, jakąs kwitnącą wsadzę, a ją na reanimację wyślę

Irenko jak wyhodowałaś z patyka to z całą pewnością odbije,ale z tą reanimacją to może dobry pomysł i w oczy Cię nie będzie kuła
Lilia faktycznie drzewiasta
olga80 22:26, 11 lip 2016

Ewik napisał(a)

Potwierdzam , moje 2 sezon i takie byle jakie są i tylko fotki innych powstrzymuja mnie przed wywaleniem, dopiero ostatnie 3 kwiaty jako tako wyglądały

Ewuś powiem Ci szczerze,że jak dla mnie jest rewelacyjna i te pąki zaskoczyła mnie bardzo bujnością kwitnienia

Liliowce chętnie przyjmę będę robić foty moim to może będę miała coś dla Ciebie na wymianę