Bardzo ładne sadzonki i ciekawa lista zakupu W następnym sezonie rabata różana już będzie ciekawa dla oka
Tereniu, cudna tęcza. Dobrze, ze malinki posadziłaś, ja jeszcze dziś poskubałam z krzaczka. Nadal mają owoce, ale pewnie nie wszystkie zdążą dojrzeć ... Zazdroszczę ci krajobrazu w tle za szmaragdami
Ale pieknie! Piękny ogród. Róże same cuda, rarytasy.
U mnie jak zwykle brak czasu na forum, ale w ogrodzie sporo podziałałam. Posadziłam już prawie wszystkie cebule, 30 sadzonek malinek, truskawki, poziomki i porzeczkę aby było co poskubać Dalej pracuję nad przygotowaniem rabaty z kamieniem aby wiosną już tylko sadzić.Załatwiłam sobie od sąsiada,że mogę zabrać całą pryzmę kompostową więc będę całą zimę taczokować a dziś uchwyciłam tęczę ta rabata musi być koniecznie poszerzona jakoś tak skromnie wygląda
Ola cudnie wyglądasz na awatarku. Chyba dawno u Ciebie nie byłam bo wcześniej go nie widziałam. Gorąco pozdrawiam.
U mnie też dzisiaj była tęcza Bardzo ładne masz tło do tujek Pięknie, tak jesiennie
pięknie wyszła ta tęcza, ale moją uwagę przykuło też tło za tujkami, w słońcu fajnie to wyszło