Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

Rumianka 22:12, 08 lis 2016

olga80 napisał(a)

Iwonko innej opcji nie ma musi być dobrze,w chwili załamania sama się pocieszałam,że nie paraliż i na wózku nie będzie jeździł to tylko kontuzja i w najgorszym wypadku za pól roku powinno być już dobrze.
Zyczę jak najlepiej Twojemu małżonkowi...U mnie to temat dość świeży...Mojemu synowi przydarzyło się też to samo w lipcu 2015r...Unieruchomiony ortezą (od kostki aż do pachwiny) trwał do listopada 2015r...do operacji - pobrano ścięgno z uda z którego robiono tzw. ósemkę w kolanie, by powiązać wszystko...Po operacji wiadomo...rekonwalescencja, zabiegi jedne, drugie, masę ćwiczeń...I dopiero w okolicy końcówki sierpnia tego roku zaczął jako tako funkcjonować, znaczy chodzić w miarę normalnie...Przeszkodą, która wydłużała cały proces gojenia u niego w tym przypadku była duża waga ciała, ok 120 kg przy wzroście 198cm...Cały ciężar przy robieniu każdego kroku nie mógł spoczywać tylko na zdrowej nodze, ale niestety i na tej chorej też poniekąd, pomimo kul...życzę dużo wytrwałości, cierpliwości dla Was obojga, a najwięcej zdrówka dka eMa.
GorAna 18:24, 10 lis 2016

Tereniu, trzymam kciuki za Męża i Ciebie
Pozdrawiam serdecznie
jolanka 20:31, 10 lis 2016

Pozdrawiam serdecznie i zyczę mimo wszystko uśmiechu w tych trudniejszych dla Was chwilach. Za kilka tygodni odetchniecie na pewno spokojnie Wtedy ruszysz z kolejnymi planami
katel 22:35, 10 lis 2016

Ja też pozdrawiam i zdrówka dla męża i dla Ciebie życzę, teraz za dwoje musisz wszystko robić - ale najważniejsze, że wiecie że będzie dobrze
olga80 10:43, 11 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Zyczę jak najlepiej Twojemu małżonkowi...U mnie to temat dość świeży...Mojemu synowi przydarzyło się też to samo w lipcu 2015r...Unieruchomiony ortezą (od kostki aż do pachwiny) trwał do listopada 2015r...do operacji - pobrano ścięgno z uda z którego robiono tzw. ósemkę w kolanie, by powiązać wszystko...Po operacji wiadomo...rekonwalescencja, zabiegi jedne, drugie, masę ćwiczeń...I dopiero w okolicy końcówki sierpnia tego roku zaczął jako tako funkcjonować, znaczy chodzić w miarę normalnie...Przeszkodą, która wydłużała cały proces gojenia u niego w tym przypadku była duża waga ciała, ok 120 kg przy wzroście 198cm...Cały ciężar przy robieniu każdego kroku nie mógł spoczywać tylko na zdrowej nodze, ale niestety i na tej chorej też poniekąd, pomimo kul...życzę dużo wytrwałości, cierpliwości dla Was obojga, a najwięcej zdrówka dka eMa.

o matko współczuję mam nadzieje,że u mnie będzie lepiej
olga80 10:43, 11 lis 2016

GorAna napisał(a)
Tereniu, trzymam kciuki za Męża i Ciebie
Pozdrawiam serdecznie

trzymaj Aniu trzymaj mam nadzieje,że po rehabilitacji będzie lepiej i obędzię się bynajmniej teraz bez operacji
olga80 10:48, 11 lis 2016

jolanka napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie i zyczę mimo wszystko uśmiechu w tych trudniejszych dla Was chwilach. Za kilka tygodni odetchniecie na pewno spokojnie Wtedy ruszysz z kolejnymi planami

musi być dobrze innej opcji nie ma planowanie ogrodu to bardzo przyjemna sprawa i chciałabym aby była już wiosna ... rozmarzyłam się
olga80 10:50, 11 lis 2016

katel napisał(a)
Ja też pozdrawiam i zdrówka dla męża i dla Ciebie życzę, teraz za dwoje musisz wszystko robić - ale najważniejsze, że wiecie że będzie dobrze

Po tylu pozdrowieniach z całą pewnością będzie dobrze
AnnaCh 11:19, 11 lis 2016

Tereniu nadrobiłam u Ciebie
Czytam o M, chyba gdzieś mi też przemknęło, że też się będziesz remontować, tzn. kuchnię.
Trzymam kciuki i wytrwałości Ci życzę
gobasia 11:32, 11 lis 2016

Zyczę dużo wytrwałości i cierpliwości ,a na pewno wszystko będzie dobrze
Babki są silne