Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 20:12, 05 sty 2017

GorAna napisał(a)
Wpadam z noworocznymi pozdrowieniami
Tereniu, czasami wdrapujemy się po górze problemów.....ale pomyśl, jak już osiągniesz szczyt, jakie mogą być cudne widoki
Takich pomyślnych widoków, po sam horyzont, Ci życzę

Aniu czekam na te widoki
olga80 20:13, 05 sty 2017

gobasia napisał(a)
Trzymaj się Tereniu....Na pewno przyjdzie lepszy czas...a ja życzę Ci oby jak najprędzej

Musi przyjść jeszcze trochę i bedzie wiosna ogród, słońce to i jakoś z problemami lżej sobie człowiek radzi
olga80 20:29, 05 sty 2017

Wszyscy robią porównania zrobię i jak.Od kiedy weszłam do tej naszej ogrodniczej rodzinki mój ogród się zmienił w sumie dopiero teraz mogę powiedzieć,że mam ogród może jeszcze nie skończony,ale już cieszy
widok z tarasu

i po

jest tak

olga80 20:46, 05 sty 2017

powstał taras i rabata przytarasowa zdjęcia przed zmianą są zbyt drastyczne i nie nadają się do publikacji przed 22 więc tylko po zmianie

powstał kamień wodny a wraz z nim tworzy się rabata
była wirzba

w miejscu wierzby jest kamień nie mam zdjęć z tworzenia rabaty
MirellaB 21:03, 05 sty 2017

Terenia bardzo lubię tą Twoją dużą rabatę. Zdjęcia pokazujesz z daleka, ale w zbliżeniu ona również jest super Kamień Wodny uwielbiam
Chyba już Ci to pisałam, ale powtórzę - przytnij tujki od góry, żeby były równe
Bardzo ładnie Twój ogród się zmienia. Wiem, że masz dużo przestrzeni do zagospodarowania jest i będzie ślicznie
jolanka 21:04, 05 sty 2017

Tereska, mnie też jakoś 2016 rok nie chciał oszczędzać więc z tym większą zaciętością rozpoczynam 2017 Ty też mam nadzieję
A ten kamień to cudo Nie moge pokazać mojemu eMowi bo ściąga mi do ogrodu wszystkie jakie znajdzie A na pewno by odpowiednio taaaaki widok skomentował : "O, taki to koniecznie musze mieć "
Ewik 21:47, 05 sty 2017

Zmiany super, przytarasową uwielbiam , a kamien to wiesz
Makao_J 22:22, 05 sty 2017

Ta rabata z dala jest cudna. Fajnie wpasowała się z tujami.
Potencjał ogrodu jeszcze jest duży więc pewnie w tym roku zadziwisz nas kolejnymi super zmianami.
olga80 18:38, 06 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Terenia bardzo lubię tą Twoją dużą rabatę. Zdjęcia pokazujesz z daleka, ale w zbliżeniu ona również jest super Kamień Wodny uwielbiam
Chyba już Ci to pisałam, ale powtórzę - przytnij tujki od góry, żeby były równe
Bardzo ładnie Twój ogród się zmienia. Wiem, że masz dużo przestrzeni do zagospodarowania jest i będzie ślicznie

Mirellko nawet nie wiesz jak ja się ciesze ,że znalazłam O dzięki temu następują zmiany w moim ogrodzie
olga80 18:39, 06 sty 2017

jolanka napisał(a)
Tereska, mnie też jakoś 2016 rok nie chciał oszczędzać więc z tym większą zaciętością rozpoczynam 2017 Ty też mam nadzieję
A ten kamień to cudo Nie moge pokazać mojemu eMowi bo ściąga mi do ogrodu wszystkie jakie znajdzie A na pewno by odpowiednio taaaaki widok skomentował : "O, taki to koniecznie musze mieć "

to trzymam mocno kciuki za 2017 aby był pomyślny dla nas
kamień wszystkim naszym gościom się podoba