Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 10:49, 10 sty 2017

Rumianka napisał(a)
Z wiosną nowe rabaty będą układały się jak z płatka, wierzę w to... i równie piękne jak te urządzone, masz dar w rękach...

też mam taką nadzieję, czekam już z utęsknieniem na wiosnę
olga80 10:50, 10 sty 2017

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Przejrzałam zmiany w ogrodzie na poprzedniej stronce-wspaniałe i obiecujące

Nie moge uwierzyć,że tam gdzie mieszkasz śnieg nie dotarł;tak przeczytałam u Iwonki

dziękuję

to prawda śniegu u nas jak na lekarstwo
olga80 11:28, 10 sty 2017

od kilku dnie przeglądam oferty szkółek różanych, oj jak trudno się powstrzymać przed zakupami jednak muszę być rozsądna bo jak miejsce nie przygotowane to nie ma sensu kupować i sadzić na siłę.Pierwszy raz zamówienie mam u Hyżego macie jakieś opinie o tej szkółce ?

do koszyka wpadły mi

4 Angele
1 Giardinia
1 Sweet Laguna
1 Schone Maid
1 larissa
jeszcze chciałabym honeymilk, SOUVENIR DE BADEN-BADEN i obym na tym skończyła

mirkaka 16:54, 10 sty 2017

Wpadły Ci do koszyka i już je kupiłaś? Wszystkie sobie wygooglowałam, no cuda zamówiłaś, aż mi się chce też takie mieć. Ale ja już postanowiłam więcej róż nie kupować, no chyba że na wymianę, jedne wywalę a drugie kupię
Anusia 20:55, 10 sty 2017

Ooo motywujesz. Ja tak jak w zeszłym roku zrealizuję swoje chciejstwa różane na początku kwietnia.
Jana 21:16, 10 sty 2017

nie mam opinii o tym sklepie...nie kupowałam tam....też podziwiam ale sie powstrzymuję bo miejsce nie przygotowane tak samo
olga80 21:31, 10 sty 2017

mirkaka napisał(a)
Wpadły Ci do koszyka i już je kupiłaś? Wszystkie sobie wygooglowałam, no cuda zamówiłaś, aż mi się chce też takie mieć. Ale ja już postanowiłam więcej róż nie kupować, no chyba że na wymianę, jedne wywalę a drugie kupię

Mireczko tak kupiłam cieszę się już bardzo, bardzo Jeszcze Granny chodzi mi po głowie u mnie jeszcze sporo miejsca na zagospodarowania wieć chciejstw jeszcze trochę się zmieści tylko potrzebuję czasu aby wszystko przygotować tak jak chcę a wszystkiego w jednym roku nie zrobię chyba,że firmę wynajmę a na to się nie zanosi.
olga80 21:32, 10 sty 2017

Anusia napisał(a)
Ooo motywujesz. Ja tak jak w zeszłym roku zrealizuję swoje chciejstwa różane na początku kwietnia.

Aniu ja już nóżkami przebieram tak mi się wiosny chce, już chciałabym posiedzieć w ogrodzie posłuchać szumu wody, śpiewu ptaków i koloru mi brakuje
olga80 21:34, 10 sty 2017

Jana napisał(a)
nie mam opinii o tym sklepie...nie kupowałam tam....też podziwiam ale sie powstrzymuję bo miejsce nie przygotowane tak samo

potrzebuję róż na nową rabatę i już jesieniom były takie plany różane jeszcze coś w ciemniejszym kolorze by mi się przydało
Zana 21:42, 10 sty 2017

Tereniu, z pewnością miniony rok możesz zaliczyć do ogrodowo udanych. Przytarasowa różanka zapowiada się smakowicie, no a Twój kamień wywołuje u mnie nieprzyzwoite poczucie zazdrości.