Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

AsiaK_Z 20:48, 04 gru 2016

olga80 napisał(a)

Iwonka kamień z serca mi spadł.Kuchnia skończona Teraz czekam na stół i krzesła i to będzie taka wisienka na torcie

kuchnia wyszła tak

Efekt miodzio pięknie a w szafkach będzie dużo skarbów
Ściskam mocno
Napia 22:31, 04 gru 2016

Czytam, że wiele ostatnio na Ciebie spadło. Trzymam kciuki, żeby było lepiej i spokojniej
Dobry znak, że pies się znalazł, ale jeżeli sam poszukał wolności, to niestety szansa, że to powtórzy jest spora. Miałam kiedyś psiaka, kundelka, który z miłości potrafił wspiąć się po płocie i przeskoczyć na drugą stronę. Kiedyś zniknął, a poszukiwania nic nie dały. Następnego dnia zauważyłam go, jadąc samochodem, i próbowałam dogonić, to paskud puścił się w poprzek przez pole i tyle go widziałam Wrócił trzeciego dnia bardzo dumny z siebie i tak zadowolony, że śmialiśmy się przez całe popołudnie. Ale przedtem jednak nerwów było sporo

Aaaa, kuchnia bardzo ładnie wyszła. kafle świetne
Ewik 23:14, 04 gru 2016

Czytam o Twoim uciekinierze i jesli nie masz dobrego ogrodzenia to sytuacja moze sie powtórzyć a jeśli nauczy sie uciekać to bedzie to robił nagminnie.Kastracja to dobry pomysł, tylko pamiętaj, ze od zabiegu musi troszkę czasu minać zanim poziom hormonów opadnie , sam zabieg to dosłownie chwila, wprowadzenie w narkozę zajmuje wiecej czasu .

Co do widoków to zdecydowanie brakuje mi tych z lata , i nawet dzisiaj mówiłam, ze grudzien to jak z bicza strzeli, styczen sie zmęczy , potem jak koniec lutego to z górki bedzie
Dominika11 19:11, 05 gru 2016

kuchnia zajefajna
olga80 13:02, 07 gru 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Efekt miodzio pięknie a w szafkach będzie dużo skarbów
Ściskam mocno

mi też się podoba
olga80 13:03, 07 gru 2016

Napia napisał(a)
Czytam, że wiele ostatnio na Ciebie spadło. Trzymam kciuki, żeby było lepiej i spokojniej
Dobry znak, że pies się znalazł, ale jeżeli sam poszukał wolności, to niestety szansa, że to powtórzy jest spora. Miałam kiedyś psiaka, kundelka, który z miłości potrafił wspiąć się po płocie i przeskoczyć na drugą stronę. Kiedyś zniknął, a poszukiwania nic nie dały. Następnego dnia zauważyłam go, jadąc samochodem, i próbowałam dogonić, to paskud puścił się w poprzek przez pole i tyle go widziałam Wrócił trzeciego dnia bardzo dumny z siebie i tak zadowolony, że śmialiśmy się przez całe popołudnie. Ale przedtem jednak nerwów było sporo

Aaaa, kuchnia bardzo ładnie wyszła. kafle świetne

oj te nasze kochliwe czworonogi

olga80 13:04, 07 gru 2016

Ewik napisał(a)
Czytam o Twoim uciekinierze i jesli nie masz dobrego ogrodzenia to sytuacja moze sie powtórzyć a jeśli nauczy sie uciekać to bedzie to robił nagminnie.Kastracja to dobry pomysł, tylko pamiętaj, ze od zabiegu musi troszkę czasu minać zanim poziom hormonów opadnie , sam zabieg to dosłownie chwila, wprowadzenie w narkozę zajmuje wiecej czasu .

Co do widoków to zdecydowanie brakuje mi tych z lata , i nawet dzisiaj mówiłam, ze grudzien to jak z bicza strzeli, styczen sie zmęczy , potem jak koniec lutego to z górki bedzie

Ewuś ja już bardzo tęsknie za kolorami
olga80 13:04, 07 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
kuchnia zajefajna

dziękuję
olga80 13:16, 07 gru 2016

dzisiejsze migawki z ogrodu
mgła dziś cały dzień, osadza się na roślinach

Dziś dzień ciasteczkowy będziemy pic ciasteczka
agnieszka_m 13:16, 07 gru 2016

Świetnie wyszła kuchnia