Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 14:36, 29 sty 2017

Napia napisał(a)
Moja Flammentanz nie powtarza kwitnienia, ale wygląda podobnie. Wirus różany panuje na O. i Ciebie też dopadł. Witaj w klubie Widzę, że podobne róże zakwitną wiosną w naszych ogrodach - giardina, larissa, laguna... Chyba już nie mogę się doczekać wiosny

oj dopadł,dopadł i szans na wyleczenie nie ma, co róż jak przeglądam forum, ofertę szkółek nowa panna wpada mi w oko i chciałabym mieć je wszystkie
dodam tylko,że mój Janek zaczyna zarażać się różyczką
Dominika11 07:50, 31 sty 2017

dzieki serdeczne za kuchenna pomoc
olga80 09:53, 31 sty 2017

Dominika11 napisał(a)
dzieki serdeczne za kuchenna pomoc

Proszę bardzo
olga80 10:34, 31 sty 2017

U mnie ferie nie zaczęły się ciekawie młody znowu kaszel taki jak ze "studni" głos zachrypnięty czeka nas wizyta u lekarza.Młody marudzi bo miał być basen, lodowisko i teatrzyk a będzie... siedzenie w domu.
śniegu u nas nie ma lekko mrozi maksymalnie do -5 nie maco ciekawego z bieżących widoczków pokazywać za to pokażę

cały czas planuję rabatę z ciurkadełkiem, od lewej mam zaplanowaną, samo otoczenie też kamienia też mam tylko problem czy zrobić żywopłocik bukszpanowy przed różami czy może jakiś niskie trawy, myślałam też o kocimiętce do wiosny niby jeszcze trochę czasu ale nie mogę się zdecydować
kamila66 10:41, 31 sty 2017

olga80 napisał(a)
U mnie ferie nie zaczęły się ciekawie młody znowu kaszel taki jak ze "studni" głos zachrypnięty czeka nas wizyta u lekarza.Młody marudzi bo miał być basen, lodowisko i teatrzyk a będzie... siedzenie w domu.
śniegu u nas nie ma lekko mrozi maksymalnie do -5 nie maco ciekawego z bieżących widoczków pokazywać za to pokażę

cały czas planuję rabatę z ciurkadełkiem, od lewej mam zaplanowaną, samo otoczenie też kamienia też mam tylko problem czy zrobić żywopłocik bukszpanowy przed różami czy może jakiś niskie trawy, myślałam też o kocimiętce do wiosny niby jeszcze trochę czasu ale nie mogę się zdecydować

U mnie podobnie wczoraj młody miał 40 stopni, dzisiaj już nie dopuszczam do takiej temperatury. Jak leki przestają działać zaraz rośnie
Żywopłocik będzie także żył zimą z trawami bywa różnie.
MirellaB 10:44, 31 sty 2017

Terenia fajny pomysł u Domi podałaś z kontaktem w blacie. A ja tego nie mam, tylko w ścianach 8 gniazdek

Nie wiem co Ci doradzić. U mnie nie ma obwódki bukszpanowej z wiadomych względów, ale ja bym jednak posadziła coś innego. Z bukszpanami za dużo roboty jak dla mnie. Teraz tylko patrzę, żeby jak najmniej w ogrodzie się narobić ze względu na moje stawowe dolegliwości.
MirellaB 10:47, 31 sty 2017

To masz chorobowe ferie
Kuby specjalnie do przedszkola przed feriami nie puszczałam, żebyśmy trochę odetchnęli od tych chorób - masakra w tym roku, od października walczymy z infekcjami
Życzę zdrówka dla Filipa
agnieszka_m 11:45, 31 sty 2017

No to ferie będą nie ciekawe

Zdrówka dla młodego

u mnie było podobnie połowa ferii przesiedziana w domu bo gorączka itp,
Kawa 11:59, 31 sty 2017

zdrowka życze my PO chorobach chociaż młoda trzyma jeszcze kaszel

patrząc na te róże chce się już ciepełka
Makao_J 15:17, 31 sty 2017

Życzę zdrówka małemu.
Moich też w końcu dopadło ale to żadna nowość bo my zawsze o tej porze roku chorujemy. Zresztą jak większość. W telewizji widziałam że najwięcej zachorowań przypada na luty/marzec.