Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 09:59, 01 lut 2017

Kamila u młodego na szczęście tak temperatura wysoko nie rosła
też myślę o tym,że żywpopłocik też zimą będzie piękny ale jeszcze zdecydowana nie jestem muszę sobie to wyrysować
olga80 10:05, 01 lut 2017

Mirelko ja pierwszy raz spotkałam się z tymi gniazdami 3 lata temu jak w Gdańsku wykańczaliśmy mieszkania.Bardzo mi się ten pomysł spodobał i wiedziałam.że jak kiedyś będę robić kuchnię to też sobie takie zrobię.
Tak szczerze mówiąc to nie wiem czy młodego dopadł wirus czy to czasami ja mu tego gardła nie zafundowałam.W sobotę jedliśmy lody u Grycana a w niedzielę była cola z lodem w McD.Tylko,że to nie był wyjątek często jemy lody zimą.Marudzi mi,bo dziś mieliśmy jechać na basen a tu w łóżku musi leżeć.
olga80 10:09, 01 lut 2017

Agnieszka szkoda mi młodego tyle planów na ferie mieliśmy a tu pierwszy tydzień w domu spędzi

Kamila dziękuję w imieniu młodego oj ciepełka to by się już chciała oj chciała ,u nas dziś -8

Aniu Aniu to zdrówka dla Was
Napia 16:39, 01 lut 2017

Zdrówka życzę małemu, ale moja babcia mówiła, że lepiej jeść lody zimą niż latem, bo mniejsza różnica temperatur i trudniej się zaziębić, więc to wcale nie lody mogą byc przyczyną choróbska tylko jakiś wirus.

Masz już pomysł na ciurkadełko? Pytam, bo i sama o nim myślę i szukam inspiracji
MirellaB 16:49, 01 lut 2017

Terenia lody niby nawet pomagają na chore gardło. W moim przypadku to niestety nie działa, a nawet bardziej się rozchorowałam. Staram się nie jeść lodów zimą i Kubie też nie daję.
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Filipa i za świetną zabawę na basenie
Jana 19:02, 01 lut 2017

szybkiego powrotu do zdwrowia, szkoda, że choroba dopadła teraz
olga80 20:18, 01 lut 2017

Napia napisał(a)
Zdrówka życzę małemu, ale moja babcia mówiła, że lepiej jeść lody zimą niż latem, bo mniejsza różnica temperatur i trudniej się zaziębić, więc to wcale nie lody mogą byc przyczyną choróbska tylko jakiś wirus.

Masz już pomysł na ciurkadełko? Pytam, bo i sama o nim myślę i szukam

inspiracji

u mnie ciurkadełko a raczej kamień już stoi teraz muszę zrobić mu otoczenie
Ja i Filip lody jemy cały rok i nigdy mu nic nie było
olga80 20:19, 01 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Terenia lody niby nawet pomagają na chore gardło. W moim przypadku to niestety nie działa, a nawet bardziej się rozchorowałam. Staram się nie jeść lodów zimą i Kubie też nie daję.
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Filipa i za świetną zabawę na basenie

Mirellko my jesteśmy lodożercy i nigdy nam lody nie szkodziły dziś Filipowi już lepiej
olga80 20:20, 01 lut 2017

Jana napisał(a)
szybkiego powrotu do zdwrowia, szkoda, że choroba dopadła teraz

młody dziś po południu odzyskał siły i znów zaczął się armagedon
GorAna 20:45, 01 lut 2017

Pozdrawiam Tereniu
Życzę zdrówka