Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Agi - czyli słońce i piach

U Agi - czyli słońce i piach

frezja 20:51, 20 mar 2016

tulucy napisał(a)

Zdrówka życzę jak dziś na chwilę wyszłam, to tak zmarzłam, że mi się odechciało chcieć robić

ag_zie napisał(a)

Dzięki - u mnie też strasznie było i nawet trochę śnieg popadał...

Straszne rzeczy...śnieg ??
olga80 20:52, 20 mar 2016

ag_zie napisał(a)
Jestem po przerwie
Niestety polegliśmy wszyscy Michał był tydzień w przedszkolu i złapałał jakiegoś wirucha! Jakiś koszmar!!!!! Teraz to już sama nie wiem kiedy go z domu wypuszczę..... Na razie bez antybiotyku i mam nadzieję że się uda wyjść z tego. Ja też chora - trochę lepiej się poczułam to okna umyłam........tak, idiotka! Trzeba było się do góry d.... położyć reszta będzie myta jak prawdziwa wiosna przyjdzie!

Buziaki dla wszystkich odwiedzających i dużo zdrówka Wam życzę! I aby do ciepłej wiosny!

oj te choroby co to się dzieje,że wszyscy z wirusami

Widziałaś taką co do góry d... leży jak w domu coś do zrobienia my to chyba taki gatunek jesteśmy choćby na rzęsach, ale zrobić trzeba
MirellaB 07:59, 21 mar 2016

Aga ja Kuby przed świętami do przedszkola nie pisałam mimo, że jest już zdrowy. Reguła by poszedł na 4 dni i znowu chory akurat na święta, dlatego niech siedzi w domu.

Róże spokojnie możesz przetrzymać.
Podlewaj, zapewnij dostęp powietrza, bo nie wiem czy są całe zafoliowane. W sklepie nie kupione by też stały
anna_t 08:23, 21 mar 2016

Róże aga kupiłaś no proszę
gdzie posadzisz?
Marzenaka 12:28, 21 mar 2016

ag_zie napisał(a)
Do rozważenia pod Nigry - Hortensja:
Diamant Rouge Rendia
Pinky Winky
Silver dollar
PeeWee
Sweet Summer
Sundae Fraise

Mam ten sam dylemat Będę sadzić Pissardi lub Nigry i potrzebowałam hortensji, które przebarwiają się na mocny róż. Zdecydowałam się na Diamant Rouge Rendia. Jeszcze nic nie kupuję, bo najpierw muszę darń zerwać. To po świętach. Dodam na pewno miskanty ML bo bardzo mi się podobają. Tylko nie wiem, czym niskim podsadzić. Żurawki citronelki ślicznie wyglądają ale u mnie nie dadzą rady. Może tawułą japońską Golden Princess podsadzę. A ty co niskiego będziesz dawać?
ag_zie 12:50, 21 mar 2016

Pytanie:
W jakiej odległości sadzić Nigry od tujek? I hortki?

Lecę obiadek robić
paulina_ns 13:09, 21 mar 2016

ag_zie napisał(a)
Pytanie:
W jakiej odległości sadzić Nigry od tujek? I hortki?

Lecę obiadek robić

Aga Ty chcesz Nigre albo pissardii szczepiona na pniu? Ja mam takie zestawienie i hortki sadziłam przy samej wiśni.

Nie pamiętam z jakiego ogrodu to zdjęcie jest, ale piękne zestawienie

zoja 20:36, 21 mar 2016

Pozdrawiam poniedziałkowo! mam nadzieję, że odpoczywasz i nabierasz sił szkoda chorować w święta
tulucy 22:21, 21 mar 2016

Zdrówka życzę jak dobrze pójdzie, to dom ogarnę we czwartek, na razie nic nie ruszone ani w domu ani na ogrodzie, no prawie nic
olga80 08:56, 22 mar 2016

Ależ piękna inspiracja