Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Agi - czyli słońce i piach

U Agi - czyli słońce i piach

Gocha 09:33, 14 paź 2015

Agnieszko wskoczyłam do Ciebie , przeczytałam wszystko i widzę że rozmiary ogrodu mamy bardzo podobne tzn . dosyć spore więc i pracy będziesz miała dużo. Ja mam taka metodę że staram się co roku jakąś nową rabatkę lub więcej niż jedną zrobić. Niektóre zrobione tak od A do Z a niektóre jeszcze w trakcie. Ale pomimo tego że mam sporo miejsc do przerobienia to staram się nie wszystko na raz. Później cieszą bardzo tak w pełni zrobione rabaty. Nie dziwię Ci sie że chciałaś już coś posadzić i że zrobiłaś tę rzeczkę. Ja bym też nie wytrzymała. Trzymam kciuki za kolejne realizacje ogrodowe. Pozdrawiam
ag_zie 11:39, 14 paź 2015

Gocha napisał(a)
Agnieszko wskoczyłam do Ciebie , przeczytałam wszystko i widzę że rozmiary ogrodu mamy bardzo podobne tzn . dosyć spore więc i pracy będziesz miała dużo. Ja mam taka metodę że staram się co roku jakąś nową rabatkę lub więcej niż jedną zrobić. Niektóre zrobione tak od A do Z a niektóre jeszcze w trakcie. Ale pomimo tego że mam sporo miejsc do przerobienia to staram się nie wszystko na raz. Później cieszą bardzo tak w pełni zrobione rabaty. Nie dziwię Ci sie że chciałaś już coś posadzić i że zrobiłaś tę rzeczkę. Ja bym też nie wytrzymała. Trzymam kciuki za kolejne realizacje ogrodowe. Pozdrawiam

Dziękuję Malgosiu za wizytę
Mój plan na zimę to zrobienie projektu a na kolejny sezon to część przedogródka i małymi kroczkami do przodu - tak jak i Ty
waldek727 16:30, 14 paź 2015

ag_zie napisał(a)

Dziękuję Waldku za namiary - fajny mieli pomysł! Ciężko wyobrazić sobie rośliny za kilka lat jak teraz to takie mikrusy

Agnieszko.
A u Ciebie w komputerze ten plan jest aktywny, bo u mnie od paru dni wyświetla się tylko makieta.
07_Rene 13:13, 15 paź 2015

Część
Widzę, że pierwsze rośliny już są na rabatce Trochę wąsko tam, ale jakoś to będzie. Agania ma rację, że najpierw warto poświęcić czas w odpowiednie przygotowanie gleby, bo jak ziemia zła, to nic nie chce rosnąć, rosliny chorują, a to strasznie demotywujące.
Trzymam kciuki
ag_zie 10:43, 16 paź 2015

waldek727 napisał(a)

Agnieszko.
A u Ciebie w komputerze ten plan jest aktywny, bo u mnie od paru dni wyświetla się tylko makieta.

Waldku, wszystko działa bez błędu ale na telefonie
ag_zie 15:24, 20 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Część
Widzę, że pierwsze rośliny już są na rabatce Trochę wąsko tam, ale jakoś to będzie. Agania ma rację, że najpierw warto poświęcić czas w odpowiednie przygotowanie gleby, bo jak ziemia zła, to nic nie chce rosnąć, rosliny chorują, a to strasznie demotywujące.
Trzymam kciuki

Witaj Renato u mnie
Tak też uczynię inwestuję teraz w przyszłość mojego ogrodu
Tylko słabo mi to idzie bo my znowu chorzy
Dominika11 09:20, 21 paź 2015

Witaj
i duzo zdrówka Wam zyczę
ag_zie 10:38, 21 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
Witaj
i duzo zdrówka Wam zyczę

Dominiko, dziękuję!
Jakieś fatum z tą chorobą - jeden jeszcze nie wyzdrowiał to drugi zachorował, a teraz to i ja jestem przeziebiona i "synki" też - tylko eM się trzyma!
Koszmarna taka jesień!!!!!!
Ogrodowo tylko cebulki wsadziłam i korą wysypałam
Chciałam jeszcze przekopać rabatę wzdłuż chodnika ...zobaczymy czy się uda?
Dominika11 10:43, 21 paź 2015

spokojnie, kurujcie się - zdrowie najwazniejsze, a najwyżej rabatę przekopiesz na wiosnę
ag_zie 13:57, 21 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
spokojnie, kurujcie się - zdrowie najwazniejsze, a najwyżej rabatę przekopiesz na wiosnę

chciałam teraz bo prawdopodobnie w marcu do pracy mam wrócić - jeśli będziemy mieli z kim Pawła zostawić...
A jak wrócę to czasu już totalnie brak będzie! I na ogród też