Dzięki Skończył 8 mcy
Spacery były krótkie bo jeszcze nie wyzdrowiał. Stopniowo wydłużam czas spacerów dziś to spał na powietrzu a ja przekopywałam rabatkę z drugiej strony chodnika powoli ale do przodu!
A teraz to śpi (jeszcze) w przedpokoju tylko drzwi są otwarte co by mi się nie ugotował a ja papu gotuję
Też tak robiłam jak Jasiek był mniejszy, spał najlepiej na dworze, więc go stawiałam w wózku na tarasie, a sama robiłam coś w domu, bo jak nie spał to się darł. Miał kłopoty ze skórą, któa go chyba swędziała i bolała Fajnie, że prace ogrodowe idą do przodu, w przyszłym roku Pawełek będzie Ci pomagał, coś wyrwie, w coś wpadnie i zawsze będzie stał tam gdzie akturat chcesz coś wykoppać Wiem coś o tym
mam nadzieję że będzie chciał pomagać starszy też pomagał
A z tym spaniem to u nas kiepsko - pokręcił mu się zegar teraz to śpi dwa razy dziennie po max godzinie a czasem to i 20 min wystarczą
Jak był mniejszy to tak jak Ty robiłam - na tarasie spał a dziś to mnie miło zaskoczył Oby tak częściej to jeszcze tą rabatę przygotuję i będzie czekać do wiosny
No to masz co robić w zimowe wieczory. Zagospodarować 3000 metrów, to naprawdę dużo ziemi nie wiem w jakim stylu będzie Twój ogród, ale w tak dużych ogrodach dobrze wyglądają duże drzewa, jeśli ich nie ma odnoszę wrażenie, że jest brak równowagi. Może u Ciebie zagoszczą piękne serby tak tu polecane pięknie się prezentują w Ogrodzie u Szefowej. Expertem oczywiście nie jestem urządzisz u siebie jak będziesz chciała.