Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Iwk4 00:28, 08 cze 2016

Rumianka napisał(a)
podlany ogród aż zapachniał...

Nie było mnie chwilkę, a tu tak cudnie się zmieniło, dopieściło.

Ja miałam miarkę z kartonu, cięłam po wysokości kartonu, tylko gdzie ten karton???
Jutro muszę miarkę sobie zrobić. Pora za buksy się zabrać
Ewa777 10:51, 08 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Byłam nad jez. Mausz za Sulęczynem...A do Ewy nie wybierałam się, gdyż nie wiedziałam, czy Ewa zapraszała każdego z osobna (mnie nie), czy jechał kto chciał? spotkanie wyszło zresztą w tym samym czasie...co nasz wyjazd...Ale to nic straconego, bo co się odwlecze, to nie uciecze, prawda?

Elizo, zapraszałam wszystkich chętnych A na priv wysyłałam adres Następnym razem zgłaszaj się, z radością Cię będę gościć w moim ogrodzie
Piękną miałaś wyprawę nad jezioro Siostrze życzę zdrowia
mirkaka 11:25, 08 cze 2016

Wspaniała wycieczka, no widzisz Elizo następnym razem myślę że się spotkamy i poznamy. Ewa na swoim wątku wszystkich z Pomorza zapraszała. To dzięki niej spotkaliśmy się. To świetna i otwarta dziewczyna.
Koniczynkę pięknie przycięłaś. Ja swoje bukszpany tnę nożycami elektrycznymi ale potem długo mam brzydkie poprzysychane i poszarpane listki od tych zębów. Nie mogę znaleźć sposobu na łatwe cięcie. Zwykłymi nożycami to dość ciężko dla mnie. I tak dumam nad jakimś sposobem.
Basilikum 13:53, 08 cze 2016

widze, ze fajnie wpoczelas super widoczki mialas
ogrod Taki dopieszczorny, ze az sie wstydze za swoj
Dominika11 13:57, 08 cze 2016

no no ślicznie

a dobrze ci się kosi przy bordach i w łukach - pytam, bo też tak mam i zrobiłam własnie kanciki - i mogę powiedzieć, że jest o niebo lepiej i zrobienie ich polecić
Rumianka 15:25, 08 cze 2016

Warmia napisał(a)
Ale Ci bodziszki wybujały. Moje przy Twoich to mikruski Róża pomarańczowa cuda. Mam podobną i tez nie wiem co to za jedna. Czy Twoja też zmienia kolory jak przekwita?
Bodziszki przesadzałam pod koniec ubiegłego sezonu, część zmarzła, a te co przetrwały cieszą oko...Pomarańczowa piękność to pnąca róża(wysoka) pachnie przecudnie ale nie przebarwia się...wyhodowałam ją z patyczka...w ubiegłym roku urosła chyba na wys. 4m
z takiej odległości nie zmieściła się cała w kadrze ...
Rumianka 15:31, 08 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Nie było mnie chwilkę, a tu tak cudnie się zmieniło, dopieściło.

Ja miałam miarkę z kartonu, cięłam po wysokości kartonu, tylko gdzie ten karton???
Jutro muszę miarkę sobie zrobić. Pora za buksy się zabrać
Moja miarka do bukszpanu to kawałek grubej deski, opisana, by eM mi jej nie wyrzucił...Wraz ze słoneczkiem wysyłam płezdrówczi...
Basilikum 15:33, 08 cze 2016

plezdrwczi dolecialy i slonko tez
Rumianka 15:36, 08 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Elizo, zapraszałam wszystkich chętnych A na priv wysyłałam adres Następnym razem zgłaszaj się, z radością Cię będę gościć w moim ogrodzie
Piękną miałaś wyprawę nad jezioro Siostrze życzę zdrowia
Ewuś, ja jeszcze nie byłam na żadnym takim spotkaniu i nie wiem jakie są zwyczaje z tym związane...Ale termin wyjazdu nad jezioro zbiegł się z datą spotkania, więc i tak nie dało by rady...Nie mieszkamy na końcu świata więc na pewno będzie jeszcze okazja poznać się w realu...W imieniu siostry dziękuję...
Rumianka 15:39, 08 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Wspaniała wycieczka, no widzisz Elizo następnym razem myślę że się spotkamy i poznamy. Ewa na swoim wątku wszystkich z Pomorza zapraszała. To dzięki niej spotkaliśmy się. To świetna i otwarta dziewczyna.
Koniczynkę pięknie przycięłaś. Ja swoje bukszpany tnę nożycami elektrycznymi ale potem długo mam brzydkie poprzysychane i poszarpane listki od tych zębów. Nie mogę znaleźć sposobu na łatwe cięcie. Zwykłymi nożycami to dość ciężko dla mnie. I tak dumam nad jakimś sposobem.
Z wyjazdu cieszę się bardzo, ale jednocześnie mi szkoda, że nie byłam z Wami u Ewy...Ale jak mawiała moja Mama, nie da rady być z jedną d... na dwóch weselach, prawda?