Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

mirkaka 09:32, 01 lis 2016

Twoja koniczynka jak cukiereczek, wypieszczona , A kosz który formujesz z iglaka bardzo ciekawy Fajnie to wygląda, ciekawe jaki będzie efekt końcowy. Spotkanie na wiosnę to myślę że warto zrobić nie tylko we dwie Rumianki ale może wszystkie Pomorzanki
Rumianka 18:34, 01 lis 2016

mirkaka napisał(a)
Twoja koniczynka jak cukiereczek, wypieszczona , A kosz który formujesz z iglaka bardzo ciekawy Fajnie to wygląda, ciekawe jaki będzie efekt końcowy. Spotkanie na wiosnę to myślę że warto zrobić nie tylko we dwie Rumianki ale może wszystkie Pomorzanki
Marzy mi się spotkanie wszystkich Pomorzanek, byłaby okazja poznać wszystkie, zielono zakręcone, ogrodniczki...Jak się postaramy, to wszystko się uda... Pozdrawiam
hanka_andrus 19:40, 01 lis 2016

Nie zapomnijcie i mnie zawiadomić o terminie wiosennym w razie czego! Od Rumii ciut daleko, ale może by się udało?
Sylvana 20:08, 01 lis 2016

Ależ Ty masz wymuskaną tą koniczynkę, jak w angielskich ogrodach

Moje bergenie coś zeżarło, szkoda bo się fajnie przebarwiają....chociaż u Ciebie sobie pooglądam.

Koszyczek będzie super

Ile trzeba czekać na taki buksikowy żywopłocik.....pytam bo posadziłam swoje w tym roku ukorzenione małe badylki i zastanawiam się kiedy będzie je widać
BasiaLT 12:02, 02 lis 2016

Koszyczek już teraz wygląda super, jak mu całkowicie zarośnie pałąk to będzie rewelacja
LyraBea 12:35, 02 lis 2016

Rumianka napisał(a)

Beatko, odpiszę Ci na priv...
Wszystko jasne!
mirkaka napisał(a)

Rumianka napisał(a)
Marzy mi się spotkanie wszystkich Pomorzanek, byłaby okazja poznać wszystkie, zielono zakręcone, ogrodniczki...Jak się postaramy, to wszystko się uda... Pozdrawiam
hanka_andrus napisał(a)
Nie zapomnijcie i mnie zawiadomić o terminie wiosennym w razie czego! Od Rumii ciut daleko, ale może by się udało?
Na pewno się postaramy. Tej wiosny ze smutkiem patrzyłam na mój poligon przed domem i zazdrościłam Wam znajomości i spotkań i co? I już mogę nie tylko gości zaprosić, ale i biwak z polem namiotowym rozłożyć jak coś I dziękuję za gościnność w innych ogrodach. Ewcia (Ewa777) zaledwie po tygodniu mojego oficjalnego pobytu na Ogrodowisku nie bala się zaprosić do siebie i tym samym ośmieliła mnie bardzo w kontaktach z Wami wszystkimi. Tak więc spęd pomorzańskich (i nie tylko)Ogrodniczek jak najbardziej realny!

Rumianka 20:08, 02 lis 2016

Beatko, pięknie to ujęłaś...Jakieś doświadczenie w spotkaniach już masz... muszę więc i ja przełamać lody, a później będzie już tylko lepiej, prawda? Jak widać chętnych trochę będzie...
Rumianka 21:57, 02 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Haniu, narazie to tylko takie luźne pogaduchy, ale jak coć będzie się klarować, to nie zapomnimy o Tobie kochana
Rumianka 22:01, 02 lis 2016

Sylvana napisał(a)

Ile trzeba czekać na taki buksikowy żywopłocik.....pytam bo posadziłam swoje w tym roku ukorzenione małe badylki i zastanawiam się kiedy będzie je widać

To chyba zależy od sadzonek, gdyż te w koniczynce dość długo mocowały się z otoczeniem i rosły baaardzo powoli...Natomiast te bukszpany w okręgu huśtawkowym już po jednym sezonie były fajne...
Rumianka 22:04, 02 lis 2016

BasiaLT napisał(a)
Koszyczek już teraz wygląda super, jak mu całkowicie zarośnie pałąk to będzie rewelacja
Koszyczek Bogusi jest już taki ukształtowany...wygląda miodzio