Powiem, że po cichu do tej wersji ML między stożkiem a lizakiem również bardziej byłam przekonana, więc przegłosowane
Dominiko, Marti, Anulka, Joasia, Ela, Tosia i Mira, wielkie dzięki za oddany glos
Anulka, w większości dnia jest nasłoneczniona, w zdecydowanej większości, bo to wystawa południowo wschodnia i zachodnia troszkę, jeszcze o tej porze jest na niej słońce.
Marti, mój eM złego słowa nie powie na moje zakupy ogrodowe, lubi patrzeć jak wszystko rośnie, lubi mieć ładny ogród no i dołki pomaga kopać Tylko, ze On kupowałby wszystko co mu się podoba, dosłownie wszystko, jak ja kiedyś Ogrodowisko dyscyplinuje, chociaż nie do końca jest ok z tą dyscypliną jeszcze
No właśnie zależy mi na takiej obiektywnej opinii, bo ja rabatę widzę codziennie i mi się opatrzyła, ale każdy kto ją widzi na żywo poraz pierwszy jest zachwycony, powiem nieskromnie
No Mireczko, toś mi ćwieka zabiła
Ale Toszka i Mira, nasunęłyście mi taki pomysł, żeby tę rabatę każdego roku inaczej obsadzać, baza będzie tylko wypełniacze mogłyby się zmieniac, tylko czy wystarczyłoby mi na tyle odwagi żeby tak eksperymentować
Elu, na razie różami jestem zauroczona, więc na pewno nie zrezygnuję, chociaż zgodzę się z Anulką i Joasią, że wprowadzają lekki chaos na rabacie, jak się teraz dobrze przyjrzałam.
Alicjo - wypełniacze mozna zmieniać co roku. Dlatego tak ważne są ramy.
Wczesną wiosną cebulowe i np. bratki albo stokrotki. Trawki możesz wymieniać do woli - dzielić przesadzać, rozsadzać. Co roku możesz zaskakiwać gosci nową aranżacją To jest to, co Szefowa robi - wymienia wypełniacze, bawi się kolorami i cały czas coś się dzieje