Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Kuba 20:56, 14 kwi 2016

anna_t napisał(a)

chodzi mi Ewa ze i tak prasujesz a ja tego nie cierpię...

ale Kasia już nie prasuje
ja prasuję 1/3 tego co prasowałam wcześniej, mój emuś nie umie koszul prasować, dla mnie te 2/3 które miałam dodatkowo wcześniej to znacząca różnica

reasumując: czekamy na robota do prasowania
anna_t 21:02, 14 kwi 2016

dokładnie i mycia okien a co!
Dominika11 21:02, 14 kwi 2016

siakowa napisał(a)
Jeszcze tylko na chwilę chwilunie wrócę do suszarki. Ja nic nie prasuje jedynie em przeleci swoje koszule. Moja aktywnoscnpolega na wlozeniu do pralki potem do suszarki a potem do szafki koniec czyli jakies 5 minuut mojego czasu na wielkie pranie. Wszystko tak miekkie jak zaden plynn do plukania nie zrobi. Wszyskie wlosy z którymi pralka nie da rady daje suszarka kocham ja koniec. Amen
oooooo i ten wpis mi się bardzo podoba - właśnie zastanawiałam się nad kupnem suszarki i teraz wiem, że bez niej ani rusz, utwierdziłaś mnie w moich domysłach
kasja83 21:27, 14 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
oooooo i ten wpis mi się bardzo podoba - właśnie zastanawiałam się nad kupnem suszarki i teraz wiem, że bez niej ani rusz, utwierdziłaś mnie w moich domysłach

Przednia myśl!Jak mi zdechnie moja sędziwa pralka-będę uderzać w pralko-suszarkę.
jankosia 23:05, 14 kwi 2016

Nienawidzę prasować i nie przepadam za zapachami płynów do płukania bo to mniej więcej ten sam kaliber zapachowy co odświeżaczy powietrza błle ... I dlatego kocham moją suszarkę. Mam już drugą i nie wyobrażam sobie życia bez niej Wyjmujesz takie mięciutkie jak te co wiszą w sklepach i prawie kompletnie bez zapachu- w sumie to nie wiem po kiego grzyba ciągle leję ten płyn do prania No i jak wyjmiesz od razu to większości ubrań już prasować nie trzeba jeansy mięciutkie... Bo bardziej od wystawiania suszenia i ściągania go potem ze sznurków nie znoszę tylko prasowania. Mój małżonek prasuje w domu a mi jakoś tak głupio się prosić A tak wyjmę z suszarki rast prast do koszyczka i do szafy

Pokaż no ty w wolnej chwili foty swojej okolicy co? Bo dziewczyny może nie wiedzą jakie ty widoki masz cudne kobitko
MirellaB 23:38, 14 kwi 2016

Ulala ile kory
Na największej rabacie też dań korę, precz z kamyczkami nigdy więcej tego błędu.
anna_t 08:33, 15 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Nienawidzę prasować i nie przepadam za zapachami płynów do płukania bo to mniej więcej ten sam kaliber zapachowy co odświeżaczy powietrza błle ... I dlatego kocham moją suszarkę. Mam już drugą i nie wyobrażam sobie życia bez niej Wyjmujesz takie mięciutkie jak te co wiszą w sklepach i prawie kompletnie bez zapachu- w sumie to nie wiem po kiego grzyba ciągle leję ten płyn do prania No i jak wyjmiesz od razu to większości ubrań już prasować nie trzeba jeansy mięciutkie... Bo bardziej od wystawiania suszenia i ściągania go potem ze sznurków nie znoszę tylko prasowania. Mój małżonek prasuje w domu a mi jakoś tak głupio się prosić A tak wyjmę z suszarki rast prast do koszyczka i do szafy

Pokaż no ty w wolnej chwili foty swojej okolicy co? Bo dziewczyny może nie wiedzą jakie ty widoki masz cudne kobitko

ooo dziękuję, fajnie że Ci sie podobało wiesz telefonem to ja i tak zbyt atrakcyjnych zdjęć nie robie..ale coś tam postaram się wrzucić
anna_t 08:34, 15 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Ulala ile kory
Na największej rabacie też dań korę, precz z kamyczkami nigdy więcej tego błędu.

no właśnie jak oglądałam Twoje ostatnie fotki to zastanawiałam sie czy pójdziesz dalej w kamień
karolina_rg 08:36, 15 kwi 2016

czy już się tu witałam?
bo podczytuję namiętnie

jeśli nie, to dzieńdoberek "sąsiadeczko" - ja studiowałam w Łodzi za młodu

dołączam się do zachwytów na temat suszarki! kocham ją do szaleństwa
mąż był sceptyczny, ale jak jego kolega! zaczął sam zachwalać urządzenie że nie trzeba prasować to eMek się zlitował i żonce kupił
nie prasuję nic no tylko koszule męża, bo to jednak trzeba
ale koszulki zwykłe dzieci nie, jak się wyjmie od razu z suszarki ciepłe, rozwiesi na wieszaki to prasowanie jest niekonieczne
siakowa 08:36, 15 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
mnie utwierdziła malkul i kuba