hahahhaha przejdzie i się nawet nie obejrzy
ja mam obie tatusiowe blondyny niebieskookie Natka troszkę ciemniejsza, miałam nadzieję ze jej oczka zbrązowieją i chociaż ona będzie mamusiowa ale nic
do 150cm?? to wiele od zwykłych limek się nie różnia. to nie za wysokie na frontową, myslałam ze max 70cm. chyba ze by je cięciem ograniczać? nie jest tak z hortkami że jak bedziemy je nisko ciąć to będą niższe? a te max wysokości to sa wtedy gdy tniemy nad tym 2-3 oczkiem?
a do takiego kwadratu to 5 jeżówek czy 9?
zobacz jaki złocień w bylinowym, nie taki wiejski http://www.sklep.bylinowyraj.pl/sklep/rosliny_na_litere_z/aglaia
Diamantino jest super, zakwita jedna z pierwszych , początkowo biała, potem lekko rozowieje, dobrze radzi sobie że słońcem i deszczem a do tego ładnie przekwita☺
Aniu ja mam podobnego ślicznotka u siebie ( kolejna ofiara kotki, widać jak leżą kwiaty )
, chciałam zamówić tą odmianę w bylinowym co mi wkleiłaś ale już jej nie mieli nie wiem jak teraz ?
wczoraj kupiłam sobie też pięknego złocienia ale o pojedynczych lisćiach jednak kwiaty ma ogromne
Zapomniałam odpisać o wysokości hortensji moim zdaniem ta litte lime raczej nie osiągnie tych 150 cm ale głowy urwać sobie nie dam hehe może jeszcze jakby Bożenki z hortensjady zapytać ?
to 70 cm rośnie hortenjsa bobo - też bardzo ładna
niektóre roślinki podsypałam obornikiem granulowanym ale to tylko kilkanaście sztuk raptem ( bo większość albo nowo posadzone albo zmieniały miejsce i wolałam ich nie obciążać dodatkowo)