Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 13:56, 22 sie 2016

Princess Alexandra of Kent
anna_t 13:58, 22 sie 2016

Artemis..kolejna z długim batem..

ostatnie fotki z żaglem, dzisiaj zdejmujemy. sezon zakończony
_Martini_ 14:00, 22 sie 2016

Ania, pamiętasz, pisałaś mi żebym Swany dała pod choinkę. Chyba tak zrobię. A ta moja rabata cała raczej do przerobienia na jesień. Im więcej róż oglądam, tym bardziej się przekonuję, że powinnam znaleźć dla nich jeszcze więcej miejsca.
Masz rację, też wolę pytać kilka razy niż kupić coś w ciemno, bo mi się z ekranu podoba.
A dzisiaj dopiero spojrzałam, że ja mam do Rosarium trochę ponad godzinę jazdy. Łooo, muszę małża namówić na wycieczkę. Byłabym przeszczęśliwa.

Twój Louis ma piękny kwiat
_Martini_ 14:02, 22 sie 2016

Gdzie dostałaś Pashminę?? Poluję.
anna_t 14:02, 22 sie 2016

a teraz hortensjowo.
ostatni nabytek Diamantino

i skromna rabat z Polar Bear

według mnie to one bo mają "falbanki"

anna_t 14:05, 22 sie 2016

linia nawodnienia straszy ale zawsze znajdę wytłumaczenie na brak czasu by ją schować pod żwir
anna_t 14:13, 22 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Ania, pamiętasz, pisałaś mi żebym Swany dała pod choinkę. Chyba tak zrobię. A ta moja rabata cała raczej do przerobienia na jesień. Im więcej róż oglądam, tym bardziej się przekonuję, że powinnam znaleźć dla nich jeszcze więcej miejsca.
Masz rację, też wolę pytać kilka razy niż kupić coś w ciemno, bo mi się z ekranu podoba.
A dzisiaj dopiero spojrzałam, że ja mam do Rosarium trochę ponad godzinę jazdy. Łooo, muszę małża namówić na wycieczkę. Byłabym przeszczęśliwa.

Twój Louis ma piękny kwiat

oo z Rosarium masz super spisz sobie gatunki które cie interesują, pytania do nich a myślę ze na miejscu zaproponują Ci o wiele więcej opcji o których my tu na forum nie wiemy.
dla mnie w różach najważniejsze jest aby miały pełny, zbity kwiat, zdrowe, zwarte i nie śmieciuchy a jak pachną to biore i uciekam od razu!
moze narysuj plan tej rabaty z wymiarami i z tym co juz tam rosnie i jest nie do ruszenia oraz rosliny które masz z ich docelowymi srednicami i wiele osób pomoze logicznie to ustawić
ja swoją różankę tworzyłam parę miesięcy temu i juz wiem co jest do zmiany to wspomoge skromnym doświadczeniem
anna_t 14:14, 22 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Gdzie dostałaś Pashminę?? Poluję.

ja kupowałam tutaj
http://www.rosaplant.pl/pl/search?search_query=pashmina&orderby=position&orderway=desc
rezerwuj bo rozchodzą się jak świeże bułeczki
AnnaCh 14:20, 22 sie 2016

Te Diamantino tak z daleka żeby nimi nie straszyć? Żółte już na jesień Szkoda lata...
Makao_J 14:20, 22 sie 2016

Ależ róże baty Ci puszczają. Nic tylko się cieszyć. Nawet Alexandra of Kent jest ładnie zagęszczona bo moja łysa przez plamistość.
Stronkę z różami co podałaś zaraz przejrzę ale na razie nic nie kupuję bo liczę na łowy na EXPO. To już nie długo. Nawet eM mnie pilnuje bym nie szalała teraz z zakupami i zostawiła sobie na Warszawę. On jedzie ze mną.