Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 23:22, 18 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
To jeszcze nie to ale wklejam co znalazłam:
https://pl.pinterest.com/pin/240661173810437193/
i ciut inne ale możnaby też takie z blachy w tym kolorze co elementy pergoli https://pl.pinterest.com/pin/263601384413333005/
Asia fajne.Tnx
To z kantowek tym bardziej mi się widzi bo teść by nie był potrzebny chyba
Edit: z tel pisze głupoty jakieś
anna_t 23:23, 18 paź 2016

jazzy napisał(a)
Matulu, Toż to będzie dizajn najwyższych lotów! A ja se taką wieśniacką obudowę studni zrobiłam...
a też masz ja na froncie? Widzisz ja z tym mam lipę...
anna_t 23:26, 18 paź 2016

Będę trzymać!choć ja uważam że w każdym geniuszu jest coś z wariata
Do jutra :*
jazzy 23:39, 18 paź 2016

anna_t napisał(a)
a też masz ja na froncie? Widzisz ja z tym mam lipę...
Nie, studnię mam z tyłu, a szambo korą przysypuję, i to zwykle jak goście mają przyjść
Rojodziejowa 08:37, 19 paź 2016

Jankosia to ja ciekawa bardzo, coś tam wycudowała. Ja też z tych cudujacych jestem Ostatni pomysł mi się czkawką odbił

Ale ja podchodzę do tego tak, ze jak nie próbujemy to nam nic innowacyjnego nie wyjdzie spod rąk
Sonka 08:54, 19 paź 2016

Może trochę się urwę, jak z huśtawki, ale widziałam na zachodzie europy kostki zrobione z bluszczu, w środku rosły klony, parasole. Obrzeża, konstrukcja - kwadraty, miały zrobione z takich niskich paneli ogrodzeniowych jakie np można nabyć w marketach,( ok 50 zł sztuka) cięte na wysokość może 30 cm, niewidoczne, bo porośnięte bluszczem.Dobrze to wyglądało a i w utrzymaniu dość łatwo.
Nie wiem czy wystarczająco zrozumiale napisałam.
margaretka3 09:06, 19 paź 2016

Aniu, bardzo odkrywczy dla mnie Twój wątek od jakiegoś czasu. Otóż odkryłam dzięki niemu, że w kwestii całościowego planowania to nie jestem nawet zielona, a żółta z lekkim odcieniem seledynu. Ale moja mózgownica przechodzi tutaj rewolucję i odpowiednie wnioski wyciaga. Np. cisy będę sadzić Już zamówione
A chciałam tylko teraz napisać, że eM niepotrzebnie co 3 miesiące się męczy z pokrywą, toć bakterie wystarczy wrzucić do kibelka i spłyną gdzie trzeba
anna_t 09:09, 19 paź 2016

jazzy napisał(a)
Nie, studnię mam z tyłu, a szambo korą przysypuję, i to zwykle jak goście mają przyjść

hahahhah dobre
anna_t 09:12, 19 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Jankosia to ja ciekawa bardzo, coś tam wycudowała. Ja też z tych cudujacych jestem Ostatni pomysł mi się czkawką odbił

Ale ja podchodzę do tego tak, ze jak nie próbujemy to nam nic innowacyjnego nie wyjdzie spod rąk

ja tez jestem ciekawa co Monika wymysliła moze nam zdradzi

jak to się mawia: kto nie ryzykuje ten nie pije szampana!

zmierzyłam szambo razem z wypasiona podmurówką mojego M - 80cm
anna_t 09:14, 19 paź 2016

Sonka napisał(a)
Może trochę się urwę, jak z huśtawki, ale widziałam na zachodzie europy kostki zrobione z bluszczu, w środku rosły klony, parasole. Obrzeża, konstrukcja - kwadraty, miały zrobione z takich niskich paneli ogrodzeniowych jakie np można nabyć w marketach,( ok 50 zł sztuka) cięte na wysokość może 30 cm, niewidoczne, bo porośnięte bluszczem.Dobrze to wyglądało a i w utrzymaniu dość łatwo.
Nie wiem czy wystarczająco zrozumiale napisałam.

drewniane panele tak?
niewiem chyba dokładnie jakby to miało wygladać :/