Widoki masz boskie!
Plecy wyglądają nieźle....ale przydałoby się lepsze zdjęcie
Jak Cię liście denerwują to ciachaj!
1. Ile kwitną te serduszki? One się rozłażą czy jak? Czemu zagłuszają hosty?
2. Te hosty na fotce obok Rh różowego/czerwonego są żółte? Duże rosną? Podzielisz się???
Hmmm - ze trzy tygodnie chyba pociągną, może miesiąc. One się nie rozłażą, ale po 3 latach z mini siewki urosła kępy na metr wysokości i podobnej szerokości... A hosty dużo niższe... Może tylko dolne liście oskubię, jak przekwitną to wytnę, bez żalu
Te hosty obok rh są limonkowe z ciemną obwódką na początku, a potem zielenieją i wyglądają jak zwykłe. Nie rosną jakoś mega duże, choć przyrastają szybko Po paru latach z jednej kępy mam około 30 dorodnych sadzonek. Na początku właśnie są takie zwarte, potem liście się wyciągają i kładą się. Podzielę się z przyjemnością - w sobotę je cioci wykopywałem, Tobie też mogę Tylko nie wiem kiedy miałbym Ci je wysłać? Na razie na 1,5 tygodnia mam urlop od ogrodu i łopaty
Miszczu zdjęcia jak zwykle mistrzowskie Sesyja się zbliża ale Ty jesteś też miszczem zarządzania czasem ze wszystkim dasz sobie radę. Ja oczywiście trzymam kciuki
Sebek - jak strasznie dawno mnie nie było u Ciebie Z jednej strony tak mi przykro i bardzo żałuję, a z drugiej...taaaaka frajda nadrabiać Twoje wątki. No a ja mam nadzieję, że już jestem na dłużej (wraz z chorobą Adasia, mojego przyjaciela i ogrodnika, jakoś mi trochę serca brakowało do ogrodu - Adam dzielnie walczy a ja też chyba trochę odżywam z letargu).