Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Marta 23:38, 02 lip 2016

Tego jeszcze nie było-las werbenowy w koste
Pogrubione poduchy fajnie wyglądają, a jarzmianki piękne, moje niestety nie wyszły po zimie
06:50, 03 lip 2016
doczytałam że po spotkaniu dostałeś mocy ogrodowej uporządkowany ogród cieszy ...ale mebli jakoś za mało pokazałeś...sesje zrób im ...z prawa z lewa...itp

PS. werbena mnie w tym roku wykończyła ...nie iem ile kilogramów jej juz wyplewiłam
Sebek 10:25, 03 lip 2016

moonia napisał(a)
Tak , skończyło się pobytem w szpitalu i dwumiesięcznym chorobowym. Blizny pozostały do dziś. Także przestrzegam.

O rany Kiepsko...
Sebek 10:26, 03 lip 2016

ivo napisał(a)
Sebku cudnie u Ciebie a zdjęcia robisz meeega piekne. Aż muszę zapytać jakim aparatem?

Nikon d3100
Sebek 10:27, 03 lip 2016

Marta napisał(a)
Tego jeszcze nie było-las werbenowy w koste
Pogrubione poduchy fajnie wyglądają, a jarzmianki piękne, moje niestety nie wyszły po zimie

Jarzmianki Ci padły? Dziwne... Moje na szczęście się ogarnęły
Sebek 10:30, 03 lip 2016

eee_taam napisał(a)
doczytałam że po spotkaniu dostałeś mocy ogrodowej uporządkowany ogród cieszy ...ale mebli jakoś za mało pokazałeś...sesje zrób im ...z prawa z lewa...itp

PS. werbena mnie w tym roku wykończyła ...nie iem ile kilogramów jej juz wyplewiłam

Meble sesję juz miały, ale zawsze możesz je obejrzeć na żywo Przy okazji firletke ukopiemy i werbenę wyplewimy
Moja tez daje mi popalić - a tam gdzie chcę by rosły to schną...
oliwka 10:41, 03 lip 2016

Sebek napisał(a)

Oli, nie wiem czy Ci powinienem zdradzać ten sekret jak Ci się lapsus wkradł i "i" Ci w Deblu brakło

No ale dobra, zwracali się do mnie gorzej
Sukcesem w ich uprawie jest u mnie to, że deszcz do nich nie dociera, bo są pod dachem. No i jak pamiętam to zawsze podlewam je z nawozem dla nich przeznaczonym. No i tyle

Sebku najmocniej przepraszam dopiero teraz zobaczyłam. Byłam w trasie i telefon dziad mi z automatu twoje imię tak zamienia
Ależ wstyd ...mega culpa mam nadzieję ze przyjmiesz przeprosiny
Dziękuję za odpowiedź już widzę w czym tkwi mój błąd nie zdejmuje ich przed deszczem ....
Kindzia 10:48, 03 lip 2016

Moje jeżówy wielkie, już dają czadu papajki Natomiast floksy belejakie...pogroziłam im palcem...muszę im Twoje pokazać, coby wiedziały jak mają wyglądać.
Madzenka 11:20, 03 lip 2016

Obejrzałam ogród po porządkach, fajny dojrzaly , bujny jest.
Werbene ostatnio spryskalam chwastoksem w kostce, słabo na nia zadziałało. Najlepszy jest palnik....
Luki 11:25, 03 lip 2016

Czyli u mnie z werbeną źle nie było, fakt 10 wiader wyrwanych samej werbeny, ale wybiły ostatnie zdechlaki i mam spokój do przyszłej wiosny bo posadziłem w dwa nowe miejsca... ojj ja głupi będę przeklinać w przyszłym roku